Prensesimm00 Kızlar hayırlı geceler. Yarın doğumum var insallah dua eder misiniz. Eden etmeyen herkesden Allah razı olsun. Allah sizlerinde yardımcısı olsun 🙏
Gllpkr Prensesimm00 rabbim hayırlı mutlu huzurlu rahat kolay bir doğum nasip etsin canım benim rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah 🤲
temmuzgunesi Allahin izniyle benimde sabah dogumum var Allah yardimcimiz olsun hayirla saglikla agrisiz sizisiz kavusalim insallah yavrularimiza 🧡
Ilawka Prensesimm00 Allah yar ve yardimcun olsun insAllah sag salim kucagina almani sag salim bututmeni Tanrim nasip etsin amin
DilaraBkYlmz Prensesimm00 allah yardımcınız olsun benim de yarın gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Irmakkaymaz17 Prensesimm00 Rabbım bebegınzı saglıkla sıhhatle kucagınza almayı nasip etsin ömrü bereketli hayırlı evlat olsun ınslalah
karsiyakalianne Sağlıkla, en kolay en zahmetsiz şekilde, mutlulukla kucağına al inşallah arkadaşım. Allah yardımcın olsun, bebeğini bir ömür sana bağışlasın 💞
Esme1989 Prensesimm00 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimde yarın kardeşim gibi gördüğüm arkadaşımın doğumu var bende heyecandan uyuyamadım allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻🥰
Aycha Prensesimm00 Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle, kolayca büyütün inşallah. Doğumunuz kolay, bebeğinizin huyu bahtı güzel olsun inşallah.
Ozdenkekec Sağlıkla bi avaz da kucağına al bebeğini inşallah burdan da pozitif hikayeni paylaş inşallah☺️