Burcu-2910 Burcu3506 olur canım da nerden bulacam ki senin adresini yeniden buradan özelden yazılıyor mu
Burcu3506 Burcu-2910 iki ayrı doktora gittim biri 1 adet gör sonra gel yumurta takibi yapalım dedi diğeri 2 ay bekle dedi ama benim dış gebelik değildi kese görünmedi kürtaj oldum sonra beta düştü
Ay80 Minaaaakk canım ben 2.5 aylık düşük yaptım yani kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 2 ciye hamileyim
Ay80 Burcu3506 adat olmadım çünkü çok fazla kan kaybettim o yüzden kanım fazla olmadı adet görmedim 2 ay sonra hamile kaldım
Elif_gur12 Minaaaakk ablamın oldu karnında öldü bebegi birkaç ay sonra hamile kaldı çocugu sağlıklı doğdu
Ay80 Burcu3506 hayır benim bir hafta sürdü kanamam başkada gelmedi yani ben fazlasıyla kan kaybettim hastahanede sürekli bayılıyordum yüzum yani anlayacağın heryerim sapsarıydı kansızlıktan ayakta zor dürüyordum eve geldim ölü gibi yatmışım hiç uyanmadan
halitefe Minaaaakk benim oldu canım ama sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım iki genimde pıhtılaşma çıktı ikincisinde iğne kullanıyorum şuan bir sorun yok gibi görünüyor bakalım