Mervensari 33 haftalığım çok heyecanlıyım kızlar için erkenci diyorlar sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız doğumunuzun nasıl olacağı ve ne zaman olacağı hakkında doktorunuz ne zaman bilgilendiriyor 👌🌼😍
edinamoreno Mervensari ayy bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek diye 37+6 dayız şuan kızlar erken geliyor diyorlar ama bizde tık yok :))
ilknurosman Mervensari evet oyle diyorlar ama benim kizin gelmeye niyeti yoktu 😁 ne nişan geldi ne su ne kanama vs hic bisi yoktu benim zorunlu sezeryan oldu 39+1 de kizima kavustum sezeryanla son muanemde doktor bu saydiklarim gelirse bekleme en ufak sanci dahi hissedersen gel dedi ama hic bi belirti olmadan doguma gittim ben 😁
Ozdenkekec İlk kızımı 40+1 de suyumun gelmesiyle başlayan süreçle doğum yaptım şimdi 36+2 2. Kızımı bekliyorum o da gününü doldurur inşallh☺️
Selmakaraduman20 41+3te geldi kızım aşırı geç geldi hatta gelmeyede niyeti yoktu suni sancıyla geldi 😂😂
Semanur-54 39+4 ama tııık yook 1 gün sancılı 1 gün normal devam ediyor haricinde hiç bir belirti yok sancılı dediğimde kısa süreli ama şiddetli ☺️
kids04_06 Mervensari canım kız erken gelir lafı bende doğruyu göstermedi tam 41.haftada doğdu kızım eğer 1 gün daha bekleseydi yatışım yapılıp suni verilecekti Kendi sancımla doğum yaptım şuan kızım 4 ay 11 günlük