Limonnn Ankaradan geldim buraya önerebileceğiniz doktor varmı ? Hamileliğimin çok başındayım kime gideceğimi bilmiyorum
Tugce38 Limonnn canım bende ankaradan geldim 1 yıl oldu medical plas hastanesinde nagihan sarı dıe doktor var kesinlikle ona git kime önerdiysem herkez memnun kaldı
Kasimannesi38 Limonnn canım.ben üç doktor değiştirdim şuan 34 hafta bitmek üzere Nagihan sarı hanıma gidiyorum çokta memnunum ilgili abla gibi birisi hiç çekinme.olmuyor güler yüzlü 😊
Limonnn Tugce38 aklımda bulunsun doğum için yine ankaraya gidicem kendı doktoruma ama takipli bi doktor şart burda da
Serife00 Bende 9 ay boyunca özel erciyes hastanesi rakip Turan’a gittim ama dün hastanemi de doktoru da değiştirdim Memorial Cemal ünlüye geçtim cumartesi doğumum var sezaryen ilk bebek
-Kbra8- İlk gebeliğim ve çok çok araştırdım bütün hastaneleri doktorları. Memorial hastanesi Cemal ünlüye karar verdim 9.haftamdayım gebelikte. Ve aynı doktorla Doğuma kadar devam edeceğim inşallah.
-Kbra8- Eşimin rutin böbrek kontrolleri var böbreğinde kist olduğu için. Medikal palace’a gittiğinde doktoru hemen göndermiş sabahtan beri çok covid hastası geldi çabuk git kendini riske atma diye. Oraya gitmeyi bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.
Kkeziban Tekden Hastanesi özlem katırcı kesinlikle daha önce de Doğum evinde başhekimlik yapmış bi doktor
Kkeziban Tekden Hastanesi özlem katırcı kesinlikle daha önce de Doğum evinde başhekimlik yapmış bi doktor
Kubraaa38 Hüma Mehmet Cahit gözüakça kibar naif yenidoğan ünitesi var ilgililer ve dışardaki hastanelerden uygun
Tugce38 Kubraaa38 bu gittimde sorcam canım ama subatta kürtaj oldum orda eşim sormuş oda süslemesi gotograf cekimi fln hersey 3.500 demişler
calciumoxalat Yenidoğan yoğum bakımı olan hangileri bu hastanelerden. Birde doğum ücretleri nasıl? Bende kayseri de doğum planlıyorum Yozgat tan geleceğim.Doktor hastane araştırmasındayım.