minikbebeklerim Ultrasonda kaç görünüyordu bebişlerin kilosu kaç doğdu acaba en fazla ne kadar fark ediyor? 32+2 erken doğum riskim var şimdilik kilosu iyi gidiyor ama doğduğunda tahminimizden küçük olursa biraz sıkıntı yaşayacağız gibi
Zeynep1912 minikbebeklerim bana 3300 dedi aynı gün doğum yaptım 3105 ile doğurdum tabi biraz fark ediyor
Bsraozturk minikbebeklerim 37 haftalık gittiğimde 3 kilodan fazla demişti doktorum 3100 civarı 38 haftada Doğum yaptım 2740 kilo oldu kızım 😅 inanamayıp tekrar tekrar sormuştum kaç kilo diye 😄
Senemada minikbebeklerim kızıma hamileyken çarşamba muayenem vardı 2600 demişti 37*5 haftalıktı o zaman pazar suyum geldi Pazartesi doğum kızım 2300 doğdu çok şükür sağlıklıydı sorun olmadı senin içinde hayırlısı olsun canım 🤲🏻🥰
minikbebeklerim Senemada amin inşallah hayırlısı olsun kilo çok önemli değil ama erken hafta olunca 2 kilo üzeri olursa kuvöze girmez dedi doktor
Zahideuras Ben profesore gıdıodm 36. Haftada 2400 dedi kuveze hazırlıklı olun sinyali verdi 37+1 de dogurdm 3070 saka gibi yani 100 200 gr fark etse eyvallah da 670 gr nedir bide dıo yanılma olabilir 1 hafta boyunca agladm kuveze girecek dıe
minikbebeklerim Zahideuras bende ilk kızımda doğum için 3 kilo olmasını bekliyorduk en son kontrolde 3100 gr gördük ve aynı gün 2330gr doğdu
SEVGiHASAN minikbebeklerim doktorum 200 /300 gram artı veya eksi olabilir dedi.büyüdükçe ultrason da yanılma payı oldunu belirtti
Edaozmen minikbebeklerim ultrasonda yanılma her türlü oluyor yani, umarım senin bebeğinde güzel bir kiloyla doğar ☺️
Senemada minikbebeklerim inşlh hayırlısıyla vaktinde alırsın kucağına canım bende ikiz bekliyorum tek korkum kuvez 😔
Defneada minikbebeklerim 😳 hay Allah ne çok fark etmiş. Sağlıklı olsun yeter de insan böyle farklar duyunca da şaşırıyor 🤷♀️
Mihre minikbebeklerim Doğumun olduğu gece doktorum başka dedi, bir kaç saat sonra acil doktoru başka dedi ama oğlum bambaşka bir kiloda doğdu😄 hassas terazi gibi bu ölçümler,asla doğruyu söylemez.