yaztatili Kızlar hala karar verip deterjan alamadım. Mühendisinoğlu adlı sayfada Dalin’de Dalan’da granül olarak temiz içerikli görünüyor. Kullanıp memnun kalan ya da şikayeti olan var mı ?
Naren1 yaztatili duru granül aldım ben bir dünya kıyafet yıkadım örgü peluş pamuklu hiç bir sıkıntı yaşamadım miss gibi oldular
yaztatili Naren1 seveni kadar sevmeyeni de çok. Bir çok kişi makinesini bozduğunu, kalıntı bıraktığını söylemiş 🤷🏻♀️
yaztatili Marayy seveni kadar sevmeyeni de çok. Bir çok kişi makinesini bozduğunu, kalıntı bıraktığını söylemiş 🤷🏻♀️
ipek-smr Ben dalinin yumuşatıcı ve sıvı deterjanını aldım kullandım bütün kıyafetleri onlarla yıkadım güzel şimdilik kokusu bıraktığı hissi güzel
Naren1 yaztatili en ufak kalıntı yok☺️ Dünyaları yıkadım canım örgülerim bile pofidik pofidik yumuşacık
ipek-smr Arkadaşlar sıvı deterjan kullanacağınız zaman mutlaka çamaşır makinenizde sıvı deterjan aparatı olsun çünkü direk döktüğümüz zaman bu sefer durulamasını iyi yapmıyor aklınızda bulunsun 💜
Marayy yaztatili madem öyle duydun granül senin icin bir tercih olmamalıydı bu düşüncedeysen direk dalini tercih edebilirsin
DefneUraz yaztatili Ben Dalan granül aldım yıkandıktan sonra ekstra durulama yaptırdım kalıntı bırakmaması için ve memnunum yumuşatıcı kullanmıyorum
Fatos2304 yaztatili duru granül aldım kullandım çok güzel kokusu kalıntı iz yapmadı hiç onunla da devam etmeyi düşünüyorum
Tuucee1907 yaztatili dalan roxy matik kullandım bi kaç gün önce canım çok da memnun kaldım🥰 Perdeleri de harika yapıyor😅
toprakumsal yaztatili Bana oğlumun doktoru sıvı kullanın toz kullanmayın demişti egzamayı tetikliyormuş yinede siz bilirsiniz tabi ☺️