Drydrya 24.haftalığım nasıl yatsam belime yastık da koysam otursam da kalksam da hiç bi şekilde ağrım geçmiyor belimin ağrısı nasıl geçer kızlar sizler neler yaptınız allah rızası için gören yazsın
Gulfemesatgokcen Drydrya ne yaparsan yap bu zamanlar da bel ağrın olur. Sağına yada soluna uyu uzan anca öyle hissetmezsin. Bende öyleydim doktora gittim hiç bişeyde yapmıyorlar 😣
aysegull28 Drydrya o haftalarda benim de çok bel ağrım vardı doktorum Fastjel yazmıştı hala ağrıdığında zaman kullanıyorum çok iyi gelmişti deneyin isterseniz inşallah faydası olur
Jdiebsh Drydrya ayni bende 15 haftaliktan beri her gece belim agriyo bazen hic uyutmuyo suan 24+2 olduk ama degisen bisi yok aksine artis var doktorum da normal diyo yapacak bisi de yok mecbur cekecez sanirim 😐
Drydrya Gulfemesatgokcen Jdiebsh aysegull28 belden üst sırta doğru ağrı acayip kötü ilk defa böyle bişey yaşıyorum uzansam da ağrıyo hiç mi bi yolu yok acaba 😢
Jdiebsh Drydrya oyle cok agriyosa bi parol al sicak su torbasi yat dinlen gecirmeye gecmiyoda en azindan hafifletir 😑