123ozlem Merhaba annişler bugün kontrolüm vardı doktor kalp atışımızı dinletti ve kıza benzediğini söyledi sizede doktorunuz tarafından böyle erken tahmin yapan doktorunuz oldumu ?
Mervensn1 123ozlem ay hayıır bu kadar erken belli olabiliyormuymuş 🌸 bizde 9 haftalığız 12. Haftadan sonra yani ikili test sonrası belli olur bize 🤩
Asi_0658 123ozlem bende perinatolojiye sevk edildigimde detaylı ultrasona soktular banada erkeğe benziyor dediler ayın 20sinde 12+0 olucam kontrolle gittigimde soracağım tekrar
Merveerhannn 123ozlem 9 10 haftalarda evet anlayan doktorlar var ve kı cinsiyetlerinin doğruluğu yüzde 80 90 falan 🐣
123ozlem Zeynocel canım 7ci haftada kalbini gördl atışını izledik ama doktor sesini dinletmedi 9 haftada duydum şükürlwr olsun 🥳
123ozlem Mervensn1 valla bende çok şaşırdır canım direk kıza benziyor dedi bende çok erken değilmi diye tepki verdim bekleyelim görücez inşallah dedi 🥰
Jasmineasya Merhaba güzel anneler bizde 9 haftalığa girmiş bulunmaktayım 🤗benim aşırı bulantı kusmam var hiç midemde bişey kalmıyor hapımı içmeme rağmen sizde durumlar nasıl ?