SevgiKaradenizAltay 8 haftalık hamileyim aşırı mide bulantım var ne yapsam geçmiyor ilaç kullanan varmı bunun için Bilgi verirmisiniz lütfennn
Annelikduygulari SevgiKaradenizAltay doktor versin prilam dr mükemmel 6 da başladım 16 dayım hala içiyorum
Ygmr76 SevgiKaradenizAltay valla canım ben prıllam premses aldm ama bir ıkı kez attım faydasını gormedım bıraktım zaten herturlu o bulantı olucak onu kesemezsın bende suan 14.haftamdayım hala sabahları bulantı öğürme var o yuzden ılaclara yuklenmenı tavsiye etmem
cloverart SevgiKaradenizAltay merhaba banada doktorum zofer vermişti. en etkilisi zofer diye biliyorum. Doktorunuza danışın ilaç verecektir, daha kötü olursanız serum taktırırsınız.
haziranin25i SevgiKaradenizAltay Doktorum yazmasiyla prilam Dr kullandım. 15 haftamda bıçak gibi kesilince daha da kullanmadım
SevgiKaradenizAltay Annelikduygulari çok teşekkür ederim doktoruma danışıp duruma göre kullanırım bende ❤️
SevgiKaradenizAltay Çok teşekkür ediyorum bende ilaç kullanma taraftarı değilim de insan hiç bişey yiyemeyince bebeğe bişey olur korkusu başlıyor sağlıklı beslenemediğim için inşallah en yakın zamanda geçer 🤲🏻
Nisaaa SevgiKaradenizAltay ben de 8+2 yim dün doktorum prilam Dr 10 mg yazdı gece içtim ve hiç içim bulanmadı sabah rahatca kahvaltı mı yaptım doktorunuza söyleyin yazar kullanın bence bana ilk günden etkisini verdi 🥰
karabc Prilam gram işe yaramıyor zofer verdi ilk başta etkili gibiydi ama hala kusuyorum 15+1 im düşün Allah yardımcımız olsun🙏🏻
ylzonl karabc aynı sekılde prılam hıc etkı etmedı Zofer verdı ıkı gundur daha cok kusuyorum doktor bugun cagırdı sabahtan aksama kadar kusuyorum sanırım yatıs yapacak😔
SevgiKaradenizAltay Teşekkür ederim herkese inşallah sağlıklı bir şekilde bu günleri atlatıp kavuşuruz bebişlerimize 🤲🏻❤️