Azizesoran Merhaba güzel anne ve anne adayları. 27+3 üm. Belimde ve kasıklarımda gün içerisinde kısa süreli ağrılar meydana geliyor. Sizde de oluyor mu? Sebebi nedir acaba? Kötü bişey yoktur inşallah. Salı günü doktor kontrolüm var. Kendisiyle konuşacağım bu konuyu. Fakat bekleyemedim salıyı. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
aybkkra Azizesoran benimde belim tutuldu sanki ağrıdan ayakta duramıyorum 🤦♀️ Kasıklarımda ağrıyor ama olur diyorlar
akdemirnurcan Azizesoran benimde kaşığımda agrı var yürürken bile zorlanıyorum doktoruma sordum hamilelik ilerledikçe bu tür agrılar artacak dedi
Lidya-T Canım gayet normal bir durum bebek büyüdükçe kasıklara bele baskı yapıyor. Bel ağrısı,göğüs kafesi ağrısı,kasık ağrısı ,bacak ağrısı hepsi normal bunların
isya12 Haftadayım bende kızlar göbeğim çok fazla kasılıyo toplanıyo korkuyorum bide 2 gündür hareketi azaldı gibi hissediyorum ondanda korkuyorum sizinde öyle oluyo mu pandemiden dolayı randevu bulamıyorum kasımın ilk haftası gidecem kontrole 🙁
Azizesoran isya12 bir kaç güne yeniden hoplamaya başlar merak etme kuzum. Bende de bi duraklama oldu bir kaç gün sonra hareketlendi yine.
Girlpowerbabe isya12 benim de fazla kasılmam oluyordu bugün kontrole gittim hiç bi sorun yok rahim ağzı uzunluğu da gayet iyi dedi yorgunluktan ve susuzluktan olabiliyor dedi suyu azalttım bu ara 1 litre anca içiyorum tekrardan 2-2.5 litrelere başlamam gerek😊
isya12 Azizesoran insan korkuyo kuzum ya 2 gün önce top oynuyodu resmen içimde şimdi zorla oynuyo göbeğime dokunuyorum öyle ☺️
tbmn Azizesoran Bende 28+1 haftalığım benimde 2 gündür kasıklarımda ağrılar var sanırım bebek büyüdüğü için oluyor ama genede doktor muayenesine gitmekte fayda var