Tugce25 Benım adetıme 5gun kala suan adetıme 3gunum kaldı ama bu arada bel agrım cok oluyor ara ara gogusumde sızı seklinde agrı oluyor karnımın altında nasıl dıyim sankı agırlık dolgunluk gıbı ve hafif belli bir agrı var bıraz uyku hallıyım ama ümidimde cok yok takvime uyarak degerlendırdık yumurtlama yı bu arada hıc akıntı olmadı bu ay normalde beyaz akıntım olurdu olmadı neden bılemedım benım ilk oglum tüp bebekle oldu 5yasında bundan dolayı hıc korunmadım istedıgımız ıcın belki bir ümit olur diye sızler neler yaşadınız cok merak ediyorum cok da ama bır yandan sanmıyorum adet belirtisidir diyorum artık kısmet allahım nasıp ederse olmus dur… Sızler neler yasadiniz belirtileriniz nelerdi???
Mayis-4 Tugce25 benim de 2 günüm kaldı önemli tarihleri değerlendirdik normalde adetime 2 gün kala ağrıdan duramazdım hemen ağrı kesici içerdim ama ağrım ara ara geliyor akıntım yok çok tuhaf. 5 gün önce karnımın altında sert bir ağrı sanki içten geriliyormuş gibi bir şeyler hissettim. Uyku hali bulantım da yok belirtiler kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorum ☺️
Hlya_35hsyn Tugce25 sonucunuzu çok merak ettim benimde şuan adetime 5 gün var aynı belirtiler bendede var
burcakin18 Tugce25 Canım benim inşallah Rabbim nasip etsin ve hamilesindir🙏 Ama sana şunu söyleyeyim biz 2 sene denedik doktor herhangi bir sıkıntımız olmadığını söylüyordu ama olmuyordu 2 yıl boyunca her ay vücudumu dinledim nerdeyse her ay belirti yaşadım bir kere hiç unutmuyorum 1 hafta gecikti hayatta midem bulanmaz bulantılar baş dönmesi o kadar umutlandım ki kan testi verdim ve negatif çıktığını öğrendiğim an regl oldum. Sonra eşim yurt dışına gitti çalışmaya Afrikaya ben de öğretmenim ama ücretsiz izne ayrılıp yanına gitmeye kararlıyım yaşam şartlarından dolayı bebekten vazgeçtim ve kafamda bitirdiğim ay hamile kaldım üstelik hiç belirti yaşamadan. Şuan kızım 2 yaşında ve ben tekrar hamileyim hatta doğuma günler kaldı bu da çok düşük bir ihtimalden süpriz bebek oldu☺️Uzattım biraz ama biliyorum insanın elinde olmuyor ama çok takmamaya çalışın, çok takıp belirti arayıp gün sayınca hem nedendir bilmiyorum olmuyor hem de günlerin stres ve heves kırıklığıyla geçiyor.. Ben de yaşadığım için hep dualarımda dile getiririm Allahım tüm bebek isteyenleri aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🙏❤️
Minikannebsr Tugce25 bel ağrım olmuştu inanılmaz bir şekilde kasıklarımda ağrı vardı. Göğüslerimde sancı vardı. İnşallah içinizde minik bir mucize vardır
1pearl 2 gün kaldığında yani yarın erken gebelik testi yapıp merakınıza son verin bence 😊 rabbimden umut kesilmez
Tugce25 Mayis-4 aynen benimde akıntım olurdu normalde ama benimde olmadı karın altımda dolgunluk ve agrı hıssedıyorum hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sonuclar alalım insallah..
minikcivcivim Tugce25 kizlar bu akıntı gebelik belirtisi değil mi ya benimde normaldee akintim olurdu hemde baya bizde günleri değerlendirdik catlatma iğnesi oldum ama akinti yok her zaman olan şey
Serenmu Benim de 1 hafta var adetime ama karnımın altında bi şişkinlik bazen de acı hissediyorum . İnşallah adet belirtisi değildir
Tugce25 Hlya_35hsyn merhabalar bende bugun Yenı birseyler yazmak ıcın gırmışdım mesajınızı gordum 3 gun gecıktım umut ediyordum ama malasef 20sınde adet oldum 23 ü aksam bıttı ama oyle bırsey kı ilk defa cok fazlaydı normalde 6 7 gun de biterdi dun aksam bıttı bugun hıc olmadım yanı 3gun tam oldum 4. Gun aksamı bıttı en sasırdıgım da bu kadar fazla olurken bırden bitmesi normalde az da alsa sonunda gelır oyle biterdi… Arada gogus sızım devam etti suan kasık agrım var belirtımde aksam erkenden uykum gelırdı suan aynı devam normalde yapmazdım adet oldugumda ama pazartesı emin olmak adına bir test yapacam degılım dır ama olsun.. ben ilk defa bukadar fazla olup kısa dedıgım 4.gunde bırden bitmesi oldu… Bende sizi suan merak ettim 2gun once msj atmışsınız…
Hlya_35hsyn Tugce25 benimde adetime 2 gün var ama test yaptım çıkmadi.pazartesi doktora gidip kan vericem ve idrar.bende bişe olduğunu sanmıyorum ama bel ve kasık ağrım olunca çok umitlendim.bende tüp bebek tedavisi gördüm benimde oğlum var 5 yaşında.insallah en kısa zamanda ikincilerde olur🙏
ha_zesfa Tugce25 bnmde sizin gibi belirtilerim oldu geçen ay bnmde yaptım negatif çıktı adet oldum aynn 3 gun sürdü ve bitti bu ay tekrar ağrıların oldu ve hamileyim suan belki vücudunuzun gebeliğe alışmaya çalışıyor olabilir bu ay hamile kalmazsaniz bile inş geleçek ay olur
Tugce25 Hlya_35hsyn gunaydın ne mucizeler okudum ıste insan emin olmak kesinlestırmek istiyor.. Allah bagıslasın.. İnsan kendıliğinden olsun o heyecanı yasasın ıstıyor ama hakkımızda hangısı kısmetse bizlere bagıslasın
Tugce25 ha_zesfa merhaba pekı nasıldı az mı cok muydu 3gun adet olup bittikten sonra mı test yapınca cıktı..mesala Ekim ayı 3gun oldunuz bıttı diyelim hemen bittikten sonramı yaptınız testi nasıl ogrendınız??
Tugce25 ha_zesfa tesadüfen ikimizde tip bebek yaptırıp aynı yasalar 5 yasında Allah hakıkımızda hayırlısı ezamansa nasip etsin insallah
Hlya_35hsyn Tugce25 amin inslalh ama ben kendiliğinden kaldım 2.ye hamile. clife macun kullandım ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum tekrar başladım macuna ve evde yumurtlama testlerine sizede öneririm gerçekten çocuğu olmayıp hamile kalan çok bu macunla
ha_zesfa Tugce25 yok cnm Eylül ayında bu durumu yaşadım bu ay da ekimde günüm geçmeden hissettim şiddetli göğüs ağrısından yaptım pozitif çıktı 3 haftalikmis
Bfduam ha_zesfa merhabalar, anlattıklarınız benim yaşadığımla o kadar benzer ki, beş gün süren adetim iki gün sürdü,neden böyle diye düşünüyordum, sizi okuyunca aaa ben dedim. Siz ne zamandır korunmuyordunuz?
ha_zesfa Bfduam Eylül ayında korunmayi biraktik ekimde hamile kaldım ama malesef kaybettim kürtaj oldum …