umudum321 13havtalik hamileyim bugün tuvalete gidince peceteye sadece çok açık bı kahverengi akıntı geliyo ama sadece peceteye çamaşıra deyil bı sıkıntı yoktur dimi yardımcı olun lütfen 😔
Esra3334 umudum321 her ihtimale karşı doktora git ilk haftalar çok çok önemli ilk gebeliğimde iğne ucu kadar geldi gitttim iyi ki geldin demişti doktor
Mina01 umudum321 acile git.kahverengi lekelenme düşük tehlikesi malesef kanama alanı olabilir rahim içinde bu da bebeğin düşüğüne sebep olabilir
NazMelis umudum321 kırmızı olmadigi surece korkma demisti doktorum.telaş yapmadan doktoruna git mutlaka. Büyük ihtimal progestan başlatır doktor. Geçmiş olsun inşallah Allah hepimize bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder 🙏🏼🤲🏼😍
umudum321 Esra3334 Asi_0658 Mina01 yuzell Eymen71 şimdi geldim acilden doktor kum dokuyosun dedi bol bol su iç ayaklarını sıcak tut dedi inşallah bı sıkıntı çıkmaz bebeğimde iyi görünüyordu şükür hepinize teşekkürler Allah kimsenin cefasini boşa çıkarmasın 😊 NazMelis
yuzell Doktora gitmen de fayda var ama endişe etme bende 14 haftada damla damla yaşadım çok şükür birsey çıkmadı ama insan dan insana fark edebilir bir görün doktora
Senadgm umudum321 benim de 14 lü haftalarda kum ve taş dökmem oldu banada bol bol su iç dediler sonraki ay gittiğimde çok az kalmıştı sonra tamamen bitti bol suyu ihmal etme elimden hiç su şişesi eksik olmadı 2 ay da da bitti tamamen
halitefe umudum321 canım kanama ve lekelenme in hiç bir türlüsü normal kabul edilmiyor acil hastaneye gitmen lazım
umudum321 maggie ilaç vermedi kum dokuyosun dedi bol bol su iç ayaklarını sıcak tut dedi parol dan başka ilaca gerek yok dedi acile gittim yarın da doktoruma gidecem
umudum321 Senadgm yaaa çok geçmiş olsun geçici bişi yani rahatladım biraz çok korktum bı dusugumde vardı Allah in izni ile kucağımıza sağ salim alırız hepimiz inşallah bebislerimizi
19231923 umudum321 28 haftalık hamileyim geçen gün benim geldi çocuk aşağı inmiş dedi bana yakın takip etmek gerekmiş senin hepten daha başı bi doktora gözük düşük falan belirtisi olur bide doktora gitmekten çekinmeyin bunkonularda sonra üzülürsünüz
Senadgm umudum321 su içersen geçici yoksa Allah korusun taşa dönüşme ihtimali var. Amin inşallah canım