MiasMom Merhaba, 8 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı bebişimin kalp hızı 165 idi sizce bu normal mi? Gerçi sorun olsa doktor söylerdi ama birde anne adaylarımıza sormak istiyorum ☺️
Prenses23 MiasMom gayet iyi bence. Benimde o haftalarda öyleydi canım . Hatta 10. Haftada 192 idi. Doktor hızlı dedi bende evham yapmıştım ama sonra normale döndü 150 160 civarı oldu hatta bende post açmıştım
EdaM2358 MiasMom Bende dün ilk defa dinledim 8.haftamdayim 175 çıktı canım bebeklerimiz sağlıcakla gelsin 😊
MiasMom Prenses23 çok heyecanlı bebislerimiz ya kalp atışları uçuyor ☺️ valla anne olmak böyleymiş işte insan korkuyor 😔
Prenses23 MiasMom evet doktor öyle demişti. Canavar gibi dedi. Çok hareketli olacak heralde demişti 😊 Sağlıklı olsunda başka bir şey istemiyorum 🤲🏻
MiasMom [silindi] Allah sabır versin çok üzüldüm Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ona da bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin 😔🤲
Prenses23 [silindi] rabbim tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin inşAllah. Benimde iki kaybım var. Bu üçüncü hamileliğim 😔🤲🏻