Pelin0310 Merhaba benim gibi lekelenmeyle bu haftada ciğer geliştirici iğne olan varmı? Varsa nasıl devam etti bi kaç hafta daha durur mu acaba? Çok endişeliyim şuan hastanedeyiz inşallah atlatırız daha çok erken 😞
ikizannesi2985 Pelin0310 ben 27.haftamda vuruldum. Şuanda 30.haftamdayım. 4 doz vurdu doktorum. Gerek duyarsa 32.haftada bi daha vurulacakmışım
mom101 Pelin0310 32 haftamda erken doğum riskiyle yattım hastanede ve 3 tane ciğer geliştirici vuruldum şimdi 37+4-üz hala gelmek bilmedi kızım😅
izmirlih35 Pelin0310 26.haftada 2 doz oldum sonra 31.haftada hatırlatma dozu oldu hastanede yattım bir gün şimdi 33 olduk çok şükür durduduğmuz her güne. Hastanede misin
Marayy Pelin0310 bende iki doz vuruldum protein kaçağı var her an Doğum olabilir diye 34 vuruıldum 36 haftayım suan
Pelin0310 ikizannesi2985 umarım tekrar gerek kalmaz 🙏🏻 lekelenmeniz var mıydı varsa iğneden kaç gün sonra kesildi?
ikizannesi2985 Pelin0310 inşallah canım🙏 Lekelenmem yoktu, rahim ağzımda açılma var. Erken doğum riski için yaptı doktor
emine86 Oğluma hamileyken 29. Haftada vurulmuştu 6+5 i gördüm suyu azalmasa daha dayanırdı ama zorunlu doğum oldu .şimdi 30.haftamda vuruldu 32+4 olduk inş 36. Haftalaydı görürüz bende diken uzereyindeyim 😔
Pelin0310 izmirlih35 çok şükür çok faydası olmuş size inş dahada dayanır🙏🏻 Evet bir doz vurdular hastanedeyim şuan
izmirlih35 Pelin0310 gözetim altında olmanız iyi o dönem çok sancım vardı 10 gün durdum 7 hafta geçti üzerine 31 de gene yattım 1 gnde çıktım. Hangi ilaçları veriyorlar size. Sizde korkmayın Allahım izini ile durur inşallah dualarım sizinle.
Pelin0310 izmirlih35 turuncu bir ilaç içtim ismine bakmak aklıma gelmedi birde iğne yaptılar ciğer geliştirici sabahtan beride serum var, sizin de aynı mıydı? Lekelenmeniz vamıydı varsa ne kadar sürede geçmişti?
izmirlih35 Pelin0310 ndilat olabilir benimde son yattığımda öyle vermişlerdi ilk 2 tane sonra 1 1 vermişlerdi 2 tanede serum birde ciğer geliştirici. Sancılarım inmişti hemen. Sizde sancı cıktı mı? Benim lekelenme yoktu ben serklajlıyım erken doğum riskim var. Sancı çıkınca onu kesmek için vurdular.