Defneninannesi19 Halimer emzik bebekten bebeğe göre değişiyor ama avent bu konuda greçkten daha iyi biraz pahalı ama emzik de bazı durumlarda rahatlık
Halimer Babyy1S ben hem gece gündüz ikili aldım bide damaklı aldım ikili diğerleri cok pahalıydı avrnt filan
Babyy1S Halimer wee de güzel illa pahallı olması şart değil tabiki önemli olan emziği tutması meme reddi olmaması
Zemzemtuzla Babyy1S evet haklısın bazı bebekler aldıgın herhangi bir emziği bile tutarken bazı bebekler ne pahalısını ver yine tutmuyor .!!
Defneninannesi19 Zemzemtuzla tutar bence benim kızım hemen aldı oldu hala da kullanıyoruz bazen saklıyorum unutsun diye de aramıyor da neyse ki
tugce0606 Zemzemtuzla 1 buçuk ay önce doğum yaptım bebeğimin emzik vazgecilmezi oldu 😅 gece bazen uyaniyo sırf bu yüzden ağzından dustu diye uyaniyo veriyoruz uykuya devam ediyo çok tatlı ya nasıl alıştın yani sen daha minnacıksin😅😅
Zemzemtuzla tugce0606 oyhhhh yirim onu yaaaaa bakma minnaklar ama akılları seni beni geçet zeka küpleri❤️🥰 hayırlısı ile bnmde doğumm olsnda bnde alıştırcam ya emsin emsin dursun 😀
tugce0606 Zemzemtuzla aynen güzel olur bazı bebekler tutmuyormuş bile insallah alır seninkide. Hayırlısıyla yaparsın insallah doğumunu 😍 çok komik emiyo bide emerken ıığğ ıığğ diye sesler çıkarıyor bı görsen gülersin cildirirsin😅 cidden çok zekiler çok