Ozdmrkbraa heyecanlibiranne_ kendi doktoruma sormuştum ama internet videosu olarak bende bu doktoru izledikten sonra kararımı kesinleştirdim çok teşekkür ederim paylaştığın için 🥳 şu an sadece beden konusunda kararsızım onun dışında her yerimden kilo aldığım için dediğin gibi premium serisi alıcam bende Doğumdan sonra iyice şekillensin vücudum diye 🤭 sadece tek düşündüğüm korseyi kilo vermeden kullanmak ne kadar sağlıklı yani olduğum kiloyu mu sıkılaştırıyor bu korse sonuçta atıyorum 85kilo olup sıkulaşmaktansa 60 kilo olup öyle sıkılaşmak isterim ama o kadarlık süre de zaman kaybı mı olur ki 💁🏻♀️
heyecanlibiranne_ Ozdmrkbraa ben aynı bu doktorun anlattığı gibi bir korse buldum Yamuna’da. Şu an indirim var baya baya hatta. Şort şeklinde ve tam göğüs altına gelen korseden sipariş verdim bakalım ne zaman gelir bilemiyorum hiç. En azından ilk zamanlar onu kullanıcam. 2-3 ay sonra da Premium’a geçerim. Ama korse öyle anlattığın gibi bişi değil canım. Yani taktığında sıkılaşma bekleme tabi. Korsenin asıl amaçlarından birisi senin bel çevreni sıkması ve zaten sıkı bir yapısı olduğundan dolayı hominigırtlak bir şey yiyememek. Fazla yemek yememizi engelleyecek yani öncelikle. Sonra da derinin sarkmasını ve çabuk toparlanmayı hedefliyor. Bizim için en faydalı olan şeylerden bir tanesi de dik duruşu desteklemek. Ben bunlar için alıcam. Aklında olsun bu arada kayısı ve limon yağının da sıkılaştırmaya etkisi varmış. Aktardan alıcam onları da hem çatlak oluşumunu da giderir zayıflarken. Hem de sıkılaşmaya yardımcı olur 😊
Ozdmrkbraa heyecanlibiranne_ evet o korseyi bende buldum ama normal doğum bekliyoruz nasipse ilk zamanlar bunu kullanabilir miyim ki alt tarafta terleme yapar mı ki
fitmommy Ozdmrkbraa ilk etapta sadece bel için almak mantıklı kanama bittikten sonra ve biraz toparlanınca dizden bele kadar olan da makul olacaktır bence. Ben yamuna aldım çok kilo aldığım için normal bedenimden bir beden büyük aldım bir kaç zaman sonra bir küçüğünü alacağım
Ozdmrkbraa fitmommy doktorum 40 gün kullanma dedi çünkü rahim yukarı çıkıyor ya onun Aşağı inmesi gerekiyor eğer ki inmeden karnı sıkulaştırırsan deforme olma ihtimali var dedi 🤷🏻♀️
heyecanlibiranne_ fitmommy tan tersi, önce aşağıdan giyilen, daha sonra belinizi sıkan korseyi tercih etmek gerekiyor. Bir video attım. Bilgilenmek için lütfen izleyin yanlış şeyler yapmayın. Rahim çünkü kendine gelmiyor hala. O şekilde kullanım yanlış.
heyecanlibiranne_ fitmommy tam tersi, önce aşağıdan giyilen, daha sonra belinizi sıkan korseyi tercih etmek gerekiyor. Bir video attım. Bilgilenmek için lütfen izleyin yanlış şeyler yapmayın. Rahim çünkü kendine gelmiyor hala. O şekilde kullanım yanlış 🙄
heyecanlibiranne_ Ozdmrkbraa ahh şu gönderdiğim videoyu bir izleseniz, nasıl kullanılacağını da anlayacaksınız canlar.. Yatarken çıkarman gerek vücudunun nefes alabilmesi için diyor zaten. Gün içinde de 6-8 saat aralığında kullanırsınız işte bitti gittiii. Zaten normalde de korseler bu saat aralığından fazla takılmaz..
fitmommy heyecanlibiranne_ anladım o zaman rahim kendi yerine ve boyutuna dönene kadar hiç bir formdaki korseyi giymememiz lazım bu durumda değil mi
Ztrkgul fitmommy ille kullanacaksan dizden göğüs altina kadar olani kullanin diyor. Bence 40 imiz cikinca kullanmak daha mantikli zaten kanama bilmem ne derken kilot tarzi korselere sicak bakmiyordum. Bu sirti da destekleyenler güzelmiş
alindas heyecanlibiranne_ https://www.yamunakorse.com/yamuna-askili-premium kuzu bu mu dediğin korse? Başka dediğinde varsa link atar mısın
heyecanlibiranne_ alindas evet evet, askılı Premium dediğim tam olarak bu. Ama ben bunu 2-3 ay sonra kullanmayı planlıyorum. İlk olarak alttan giyilenden aldım. Şort şeklinde ve yukarı kadar çıkıyor. Hemen linkini buluyorum. Bu arada aşırı indirime girmiş. Direk ne bulursan al derim. https://www.yamunakorse.com/kapali-basen-diklestirici-korse-siyah