zawjahkhayyam İyi akşamlar.Ud hindi diye bir bitki var çok faydalı bir şey her şeyin için faydalıymış.Tüpler tikaliysa açıyor,yumurta gelişimini hizlandiriyor.Kullananlat oldu mu?Ben bu ay deniyeceğim inşAllah faydasını görürüm🤲🏻🌸
sabr_sukur_dua zawjahkhayyam internette satiliyordu canim ama nasil kullaniliyor acaba cayini filan mi iciyoruz
Hmdsena2019 zawjahkhayyam canım dedigin bitki nin fotosunu atarmisın sanırım yurtdişndasin belki burdaki adı başkadır aktara gösteririz
zawjahkhayyam Happykariner Ben çok araşdırdım çok faydalıymış.Hormonları dengeliyor,tüpler tikaliysa açıyor,yumurta gelişimini hizlandiriyor.
Happykariner zawjahkhayyam acaba aktarlarda olur mu ? Zararı var mı ? Bir yerden onaralım derken bir yerden zarara girersek ?
zawjahkhayyam sabr_sukur_dua canim ben gramla alıyorum tozu satiliyor.Gün içinde 5 kere 1 tatlı kaşığı tozu 1 bardak oda havasında suda karışdırılıyor.1 ay içiliyor bitki düşüğe felanda neden olmuyor hamilelikde bile kullanılır.
zawjahkhayyam Happykariner olur belkide men yurt dışında yaşıyorum burda siparişle getirtiyorum,belki aktardada olur.Araşdirdiğim kadarı ile zararı yok googleda araşdırırsanız bula bilirsiniz