aslihanaslans Başlıkta belirtmedim canı çeken olabilir diye, hamilelikte lahmacun yemenin zararı varmıdır bilen varmı, çok canım istedi yesemmi yemesemmi kararsızım😕
Nida_Y aslihanaslans yani zehir değil ki ne kadar zararı olabilir. Evet hamur yemek iyi değil ama her günde yemiyorsunuz ben bir kez yedim baharatından midem 1 gün yanmıştı yüzden bi daha yemedim
mercimeginanne aslihanaslans canın ne istiyorsa abartmadan ye ben öyle yapıyorum şahsen çiğ yumurta ve çiğ et hariç geri kalan herşeyden tüketiyorum
Beker aslihanaslans canım bu kadar sakınmayın bence hamile kalmadan önce nasılsanız şimdi de öyle olun paketli gıdaları tüketmeyin yeter yani. Hamilelik bir hastalık değil ki.
Arasarzu aslihanaslans Çok yemek istiyorum ama hem kıymasından hem baharatından midem yanıyor 😊 yiyemiyorum malesef ama yemenizde bir sakınca yok yiyebilirsiniz
bimesele Lahmacunsa sıkıntı olmaz ama yanında verilen yeşillikleri yemeyin kendiniz salata yapın onu tüketin. İyi yıkanmamış sebzeler risk
bahar1a Ben lahmacunu çok sevdigimden içini evde hazırlayıp fırına gönderiyorum eşimle hem baharati midemi yanmamış oluyor hem de evde hazırlandığından içime siniyor