CerenErgin97 Merhaba kızlar 😊 14+1 deyim hamile kaldığım kilodan 4 kilo vermişim. Eskiden çok iştahlıydım. Hamile kaldıktan sonra iştahım kesildi. Eskisi gibi değilim. Bu sizce normal mi? Benim gibi kilo kaybı iştahsızlık yaşayan oldu mu aranızda?
uras CerenErgin97 canim bende iki kilo verdim 13+0 haftaligim 56 kiloyla hamile kalmıştım simdi 54 oldum ins daha fazla vermem istahsizlik çok fazla bende de ve bulantili geçiyor insallah düzeliriz ilerleyen zamanlarda bebeği beslemek için yemek şart
Fidashka Bendede belirli bi haftaya kadar bir cok insan kilo alirken benim kilom ya ayniydi ya da 1 kilo falan veriyodum.Sonra istemsizce hizla alicaksin😬bebektw bi sorun yoksa ve sagligi yerindeyse tedirgin olmana gerek yok canim
Sevda6767 CerenErgin97 o artık senin boğazına bağlı 😂😂 ben de ilk üç ay 3 kilo verdim sonra bi yemeye başladım bir ayda 2 buçuk aldım dedim dur noluyo 🙂 dikkat etmeye çalışıyorum. Arkadaşın dediği gibi canım bebişler sağlıklı olsun da biz alırız doğumdan sonra veririz boşver 👍👍