Gulsum1205 Dün sağlık ocağında kan vermiştim neten baktm sonuca B12 79 çıkmış düşük bunun için ne yaptnz nasl yukseltyorsnz gidemedim doktora da sonuç göstermeye birde ure düşüklüğü ne oluyor yaşayan varmı oda düşük yazıyor
Seyma-bagli Gulsum1205 benimde cok düşüktü b12 10 tane iğne olarak verdi birde hap olarakta verdi başka vitaminlerde düşük çıktı çünkü
ikizminikler Gulsum1205 benim her zaman düşğk çıkıyor hamilelikten öncede öyleydi iğne vermişti bitti büyük ihtimal yine verecek
Gulsum1205 Seyma-bagli Bn gitmedim işte baklm ne yazacak hapı hiç güzel dgl içemiyorum Bn ferrtnde düşük çıktı bnm
ikizminikler Gulsum1205 kardeşim hemşire o yüzden rahatlıkla iğne yaptırabiliyorum zaten doktor da iğne dedi
Fyyzzynp Gulsum1205 benimde 1 ay önce düşük çıkmıştı doktorum osende nin vitamin b12 ilacını yazdı dil altı habı içinde 60 tane ver 50 tl canım eczaneden ala bilirsin ilk 25 gün kullandıktan sonra tekrar kan verdim ve düzelmişti bile doktoruna da sorar öyle alırsın geçmiş olsun 😍
Zngn0435 Gulsum1205 Ben Ocean dil altı spreyi var onu kullanıyorum. Birkaç ayda değerlerimde artış oldu onu kullandıktan sonra .
Clbada Fyyzzynp evet bende aynı sekildeydim 100 lerde iken bi ayda osende ile 570 oldu tavsiye ederim😊
Gulsum1205 Fyyzzynp sağlık ocağında yatrdm Bn tahlil oradaki doktora desem yazımı ki bunu herkes bunu önermiş bunu dil altına atıp ora eritiyormuyuz bende bide hap yutamamak var
Fyyzzynp Gulsum1205 yazdırmana gerek yok canım yazdırsan da fiyatı değişmiyor 50 tl evet yutmayacaksın eriyip bitene kadar dilinin altında kalacak yani ben öyle kullandım
sdlgr Benim de 100lerde olan degerim solgarın b12 vitamini ile 1500lere doktorum bıle şaşırmıştı bu duruma.. ve ılacı sadece 1 ay kullandım.. artık icmiyorum
Fyyzzynp Gulsum1205 yok ben 33 haftalıkken falan kullanmaya başladım galiba 60 tane var hala kullanıyorum 39 haftalığım canım ya vitamin sonuçta ni zararı olacağını düşünmüyorum ama sen yinede kendi doğum doktoruna sor istersen ❤️