Ebruuuuuu Merhaba arkadaşlar, dün akşam biraz halsizdim başım ağrıyordu sabah uyandım ki boğazım şişmiş yutkunamıyorum bile. İlaçta kullanamıyorum ne yapsam iyi gelir? Çalışıyorum şuan ama kafamı tutacak dermanım yok 😔
Deletedmom404 Ebruuuuuu postun aşağıda kalmasın canım hem bende bi haftadır grip artı öksürük çok fenayım ilaç içemiyorum ama her gün nane limon ıhlamur falan içiyorum ama faydası olmadı 🤦♀️
Ebruuuuuu Deletedmom15257 tuzun fazlası tansiyonu yükseltiyor dedi doktor canım sence ne kadar limona ne kadar tuz koymalıyız
Deletedmom404 Ebruuuuuu valla nane limon sıkıntı olur mu bilmiyorum ama bi ıhlamur çayı Rahmi yumuşatıyo diye okudum burda içtim mi evet ama bi bardak içtim o yazıyı okuduktan sonra bıraktım tabi riske atmamak için ama nane limon kendim yapıyorum canım 2 bardak suya 2/3 dilim limon artı bi çay kaşığı kuru nane atıyorum malum tazesi yok bi süre kaynatıyorum zaten bi bardaklık suyu kalıyo kaynayana kadar içemezsem biraz şeker atıyorum içine öle yani boğazımı yumuşatıyo en azından