deletedmom351 Dilekveuzum meyveli değil ama sade maden suyu içmek gayet faydalı meyveliyi pek önermiyorlar.
Hatunnn Dilekveuzum ben 1aylik hamileyim doktorum gunde 1 tane sade dogal maden suyu icebilirsin dedi cok faydaliymis ben biraz limon damlatiyorum icine iciyorum
AselinAnnesii Dilekveuzum canim gecen gün nstye girmistim hemsire bana sade soda icmemin bi zarari olmadigini söyledi mineraller oldugu icin faydasi bile varmış ama altini ciziyorum sade olcak meyveli degil
deletedmom24 Dilekveuzum bebek erir 😂 canım daha önce de soruldu biri böyle demişti de aklıma geldi 🙂 iç canım çok faydalı krampa kasılmalara falan iyi geliyor bol bol minaral var bebek için faydalı💕
sudamlasi Meyvelileri hariç sade maden suyu bebeğin gelişimi için çok faydalı günde Bi şişe içiyorum ben
Ertugrulunannesii Yeni dogum yapmis biri olarak hamileligim boyunca gunde 2 3 tane sade soda ictim bebegimin kilosu 4 kilo 40 gr 57 sntm boyla dogdu ve hic gaz problemi yasamiyoruz aninda gazi cikiyo soda sayesinde
Dilekveuzum deletedmom24 ayy evet bende görmüştüm benzer bişey, bebek erir mi diye 😅 teşekkürler 😊 9 haftalık oldum şişkinliğim çok fazla 😢
Aysehatun Dilekveuzum hayır canım zararı yok soda dediğin dogal madsn suyu olucak hamileler günde bir tane icmeli hatta
Retina Bende sürekli içiyorum ve cidden ne kasılmam oldu ne ödem değerlerimde çok iyi çıktı calsiyum özellikle.mide yanmamada iyi geliyor.
cansukrygn Dilekveuzum üzerinde soda değil maden suyu yazmasına dikkat et sade olursa faydalı magnezyum var bolca içinde 😍
Ertugrulunannesii AhmetPelinKl valla canim ben sodaya yoruyorum boyle dogmasini yoksa cok sagliksiz ve duzensiz beslendim cips kola cikolata cekirdek hamur isleri hazir yemekler felan hamburger pizza 9 ay boyle gecti bende