Tugce38 Kızlar selaam biz bugün tam 10 haftalık olduk ara sıra mide bulantısınoluyo kokuya karsı o da sizde durumlar nasıl 🥰
ZehraS Tugce38 saglıkla al kucagına canım .Bende yarın 10 hafta oluyorum tam .Evet devam edıyo bulantı kusma .Kısa zamanda geceyeyını umuyorum cok zor cunku 21 aylık kızım da var hıc durmuyo .
Dilara06 Tugce38 Ooo bende 10 haftalık hamileym cnm aşırı derece midem bulantı koku hassasiyeti. Bişey sorabilirmiym tugce senin karnın bellimi azda olsa
bus91 Tugce38 biz de bugun tam 9 haftalık ben sadece etden tiksiniyorum valla başka hiç birşey yok hatta okadar abartmışım ki 2 kg almışım 🙈 dıkkat etmeye çalışıyorum şımardım sanırım bıraz
bus91 Tugce38 biz de bugun tam 9 haftalık ben sadece etden tiksiniyorum valla başka hiç birşey yok hatta okadar abartmışım ki 2 kg almışım 🙈 dıkkat etmeye çalışıyorum şımardım sanırım bıraz
Tugce38 Dilara06 kuzu ben kilolu oldum için daha karnım yok hani gören diyo ki daha karnın cıkmamıs fln die pazartesi doktora gitcem soruyım bi 😂
Tugce38 bus91 evet kuzu doktorum bana gecen kızdı şımarıp bebege faydalı diyip yeme sakın simd daha bebege faydan yok dedi oldu zaman bile yedinin 4/1 i bebege vitamin olarak gidiyo dedi dikkat et kuzu❤️🥰