melike14 Gizemky ben bugün gittim 24+4 ikiz kuzularım birisi 710 diğeri diğeri 680 olmuş çok şükür 🙏🏻🧿
Guni1- 24+1 oldu benim minik erkek artık dışarıdan hareketleri görülebiliyor durumda maşallah 🤗😊 uyku, tuvalet sorun değilde arada midem beni yokluyor hormonal sanırım.. İlk 3 ay mide bulantısı çekmedim oysa
Gizemky Guni1- ben beşinci aya kadar kustum sonra mide yanması devam ediyor ama doktor bir ilaç verdi o çok rahatlatıyor beni 🤦🏻♀️😊
Gizemky Avakado-34 benim eşim kalp atışı sanıyormuş yahu dedim benim kalbim karnımda mı atıyor😬😀😀😀 manevi olarak öyle gerçi😍🤗
melike14 Gizemky bir taneydi Birgün bir kontrolde iki olduğunu öğrendik evet çok özel ama çok çok zor ilk gebelik olunca tecrübesizlikte var tabi en ufak birşeyde hastaneye koşanlardanım 😅
Dilara1503 Gizemky 22 yiz çok şükür 🤲 sağlıkla oğluşuma kavuşmak istiyorum Ocak sonu Şubat başı inşallah 🤲🤲 Rabbim bebeklerimize sağlık versin…
Guni1- Dilara1503 benimde ilacım var aslında ama ara ara oluyor işte son 1 aydır sağlıklı olsunda sağlıkla gelsin de çekiliyor sanırım
Ebruakcetin Gizemky 23+6 olduk çok güzel gidiyor elhamdülillah daha da hareketlendi sanki birkaç gündür 🥰 bugün kontrolümüz vardı 714 gram yaklaşık 30 cm olmuş oğluşum 🙂sabah 9 da uyanmışta elleriyle ayaklarını tutmuş oynuyordu 💞
Gizemky Ebruakcetin oy kuzummmm yaaa şimdi oyuncakları elleri ayakları 😍😍😍😍 maşallah sağlıkla gelir umarım hepsi❤️
Gizemky melike14 ben kontrol günü haricinde gitmemeye çalışıyorum ama sizinki daha zordur tabi aynı bedende üç can 🤰🏻😍 sabredince sonu güzel olacak benim nazlı kızımda tekmeliyor şuanda sizlere selamı var taşıdığınız arkadaşlara da olabilir 🤔😂
askvehuzurum Gizemky 23+6 yız biz şükür Rabbime. Ben ilk 3 ay neler neler çektim.. İşkenceydi ve şuanda sancılarım oluyor bıçak saplanıyor gibi oda gitse başka bişeyimm kalmıyor. Gerçi ağırlaştıkça uyku haram olacak bu sefer😒😒
Gizemky askvehuzurum sağlıkla gelsinler de biz güçlü varlıklarız üstesinden gelemeyeceğimiz şeyler değil bunlar ne kadar zor olursa olsun dünyada yaşanabilecek en özel ennn kutsal duygu bu❤️ Erkekler çok şey kaçırmış hakikaten ☺️☺️☺️☺️
Ebruakcetin Gizemky âmin inşallah 🤲 Rabbim isteyen herkese versin bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
askvehuzurum Gizemky Aynen öyle Rabbime bin şükür ki bugünleri gördüm♥️.. Ve Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🙏🙏