Aryaaaa Arkadaslar cevrenizde gordugunuz duydugunuz yenidogan alisverisi icin uygun fiyatli ya da indirime girmis ürünleri belirli bir post altinda toplayıp duyurusunu yapsak nasil olur hem ürün tavsiyesine ihtiyaci olan arkadaslar da faydalanir
Bgmbgm Aryaaaa insagram dan bugunevimenealdim var onu takip et cnm orda paylaşılarak indirim bnde ondan görüp aliyorum
Mucizemmmmm Bence çok güzel bir post Allah razı olsun canım inşAllah herkes bildiğini yazar ❤🙏 bende şuracıkta bekleyeyim😊
58Vildan Canım ben trendyolda prima bebek bezi gordum 1 ve 2 numura bebek bezi toplam 258 adet 130 dan 95 tl ye düşmüştü ama hala indirim var mıdır bilmiyorum
Lily 58Vildan ben de trendyol için çok gittim geldim sonra migrosta indirim yakaladık prima premium care daha uyguna geliyodu ordan aldık trendyoldansa yani başka yerlere bakmakta fayda var bez için😊
Aryaaaa Bgmbgm bakıyorum orayi baya isime yariyor ama ben sadece anne bebek ürünleri icin bilgi almak istiyorum
Bgmbgm Aryaaaa hmm onun için sürekli sitelere bakman lazım şuan indirim varmı bilmiyorum e bebekte oluo ama ben hemen hemen hergun bakıyorum hangi ürünler indirime girmiş die
58Vildan Lily evet cabim biraz once ayni paketi 85 tlye buldum ek indirime girmiş kaçırmadım aldim ama sagol bakarim migrosada
Aysebnem Birde sitelere uye olursaniz ne ne zaman indirime gecmis e posta geliyor girip bakarsinz soobe ve jokerde surekli oluyor gece indirimi mesela msjla haberim oluyor
Lily 58Vildan hayırlı olsun bu bez indirimlerini uzunca bir süre takip edicez nasılsa artık şansımıza neresi denk gelirse😊