Ciwan Rumeysaaa maalesef çeyizi falan tamam her şeyi alındı ama öylece duruyor yıkanmadı henüz çanta falan hazırlanmadı 😔 şehir dışında annemlerdeyim 2 haftadır ağrılarım vardı bir süre daha burdayım sanırım. Bir an önce evime gidip kalan işlerimi bitirmek istiyorum ama eşim bir süre daha annemde kalmamı istiyor sağlığım açısından
hulya_sncr47 Ciwan bizde 31 olduk çok şükür sağ kasıgım sağ bacağım agrıyor bide bel fıtığı var Bnde oda bazen zorluyor bebek karnımda toplandığı zaman acı veriyor onun dışında çok güzel çok şükür dün gece rüyamada. Görmüştüm evde doğum yapmıştım eşim de göbek bağını kestiğini gördüm bebeğin cinsiyetini bilmiyordum çok güzel br bebekti giydirmiştim hiç gözümün önünden geçmiyor çok güzeldi ya😍😍🤗🤗
Ciwan hulya_sncr47 ayyy ben hamileliğim boyunca hiç rüya görmedim 🥰🥰 hayırlara vesile olsun inşallah 😊 Cinsiyeti bilmiyor musunuz henüz?
hulya_sncr47 Ciwan amin inşallah cnm Bn hamile kalacağım ayda çok rüyamda gördüm hamile kaldığımı hamile kaldığımdan beri bu iki üç kez oldu gördüm bi erkek bi kız diyip duruyorlar bu gün kontrolüm vardı baktı görmedim dedi öyle hala beli değil 🤷♀️
Ciwan hulya_sncr47 Alla alla böyle olunca genelde kız oluyor sanırım. Peki hazırlık yaptınız mı cinsiyeti bilmeden nasıl yaptınız eğer yaptıysanız
hulya_sncr47 Ciwan kimisi gösteremiyorsa erkek kimi kız diyor Bn de anlamadım ilk defa böyle bişey yaşıyorum 3. Gebeliğim diyerlerinde hiç böyle bişey yaşamadım ☺️Sürpriz olucak her halde 🤦🏼♀️Hazırlığımı yaptım hastane çantamı da hazırladım erkek kız giye bileceği renkleri tercih ettim ana kucağı ördüm bezleri ıvır zıvarları koymak için ikili set sepet ördüm yelekler patikler elbiseler ördüm hala örüyorum da 😂😂 bebek görmeye gelen misafirlerim için de küçük sepetleri ördüm 40 50 adet daha da örmem gerekiyor beşiği kurduk yani her şey hazır çok şükür bebişi bekliyoruz 🤲
hulya_sncr47 Ciwan yok benim çoğul sağda bazen geziniyor mideme çıkıyor çarpıntım oluyor okşuyorum ağlaya yolluyorum onu 😂😂🤣
DefneUraz Ciwan 31+2 ayakta çok kalınca belim ağrıyor mide yanması başladı ve nefesim bana yetmiyor gibi artık😄
Ciwan hulya_sncr47 Aynen sürpriz olacak sizinki çifte heyecan desenize 😂😂 Maşallah Rabbim sağlıkla kavuşmayı, giydirmeyi, beslemeyi, büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bunlar çok güzel duygular şükürler olsun 😇
handesen73 Ciwan 31+2 olduk sanki zaman durmus gibi gece uyutmamalar basladi bide kramplar ustune agrilar dogsada bol bol opsek koklasak bebislerimizi 😍😍
Ciwan handesen73 Ayyy sağlıkla inşallah 🥰 günü gününe aynıyız sizinle 😊 cinsiyetiniz nedir acaba bizimki erkek 😊
hulya_sncr47 Ciwan amin cümlemizin de inşallah öyle vala 9 yıldan sonra gelen bir bebek ayrı bi heyecan tabi 🤗☺️