Fbt1921 Hamileliği halsiz geçen bir benmiyim acaba.Hic yerimden kalkasim gelmiyo halsizlik yorgunluk bı gitmedi😔
Birgul Fbt1921 bence hemen hemen hepimiz öyleyiz sabahları bir de bulantım oluyor ki hiç bişey yapasım gelmiyor sürekli uyumak istiyorum
Zuhal14 Fbt1921 kan değerlerinize baktırdınız mı birde ara öğünlere dikkat ediyor musunuz bende de vardı doktor ara öğünlere dikkat et dedi sanki biraz dikkat edince daha iyi hissediyorum duş almakta iyi geliyor
Fbt1921 Mahbuss aynen öyle benmde valla oğlumda bu kadar değildim ama bunda sürekli halsizlik baş dönmesi yorgunluk bazen kendimi çok tembel hissediyorum😔
Fbt1921 Birgul hamdolsun bulantim hic olmadı ama baş dönmesi çok var bıraksalar hep uyucam hep yatcam🤭
Fbt1921 Zuhal14 aynen duş iyi geliyo kan değerim düşmüş zaten onunda etkisi var uyuyuncada salak sersem gibi oluyorum bütün gün
Seyma-bagli Fbt1921 canım o bende de vardı vitamin değerlerim çok düşükmüş b12 iğne verdi 10 tane diğer eksik vitaminleri hap olarak verdi o iğnelerden sonra toparlandim
Fbt1921 Zuhal14 çok kullandım ama çok bı faydasini göremedim hergun iki kaşık pekmez içmeye calsyrm kan yapan şeyler yemeye calsyrm
Nesse86 Fbt1921 Bendede var son zamanda.Demir düsük cikti bende sizde gidin bir kan tahlili yapsinlar demir eksikligi olabilir hamilelikte cok sik karsilasiliyor.