Urazannesi Bhlsls ben 6 tane aldım açıkçası. Pusete de örtersin, çocuğa da örtersin, kundak yapmak için de kullanırsın, dışarı çıkarken çantana mutlaka atarsin, terleyince hop sırtına, ıslanınca hemen havlu yerine. Baya gidiyo acikcasi
Esilay E-v-A101 bende bugün a101 de sıradaydım şansa tüm istediklerimi aldım nohut battaniye animals nevresim takımı hastahane çıkışı organik 2 li çorap askı bebek bornoz birde basamak aldım gayet uygundu toplasanız 100 lira falan anca harcadım 🥰yaşasın aktüeller
seydaau [silindi] benimde kendi kocaman dolabımda bile yer yok dolap gerekecekti sonucta gayet güzel olcak herkesin tercihi 😊
SeymaK elifgenc bana lohusa için en güzeli son moda olan pijamalar varya altlı üstlğ üstü düğmeli onlar mantıklı geliyo hem düğmeli oldugu için emzirmek de çok kolay olur trendyolda cok uyguna da iniyo fiyatları alcan bolunu miiss
FtmSyf 1235 yaa bunu bilmiyordum. Bende doktoruma danışayım bazen bünyeye görede değişebiliyor. teşekkür ederim uyardığın için🌸
L183 hulya1406 en az 5 tane yeni doğan takım, zıbın,yelek ,çorap,takım içeriklerine göre eldiven bere vs eksikleri varsa onları tamamlamak gerekli ayrıca soğuk olacağı için hava Dr a dışarı vs çıkarken giymelik 1 kıyafet yaz olsa dedikleri doğru ama kışın öyle olmuyo
L183 Beker çok kaka yaparsa dışına çıkarsa ya da kusan bir bebek olursa zor yeter 3 takım en Az 5 tane olmalı yeni doğan takım zaten hastaneye 3 tane görürseniz eve geldiğinizde hiç bişey yok gibi düşünün 😊
Hnfth L183 mrb neden kış bebeğine yenidoğan kıyafet fazla lazım oluyor ;? İlk bebeğim yaz bebesi çok ihtiyaç duymamıştım ondan soruyorum ❣️
L183 Hnfth yeri geliyo bazen altına 2 tane giydiriyor sunuz bebekle alakalı bence kankası dışına çıkıyor vs yazın tek zıbın yetebilir ama kışın malesef mümkün değil o açıdan dedim
Kahramankentli Bende 17 haftalık hamileyim defalarca Gül kokladım , ayda en az 2 defa ciğer de yedik hatta bugünde bi güzel hem elledim hem de yedim kelle paça da çok sever tüketirim narda 1 haftadır yiyorum kendim temizleyip . Bu tarz şeyler bana hurafe geliyor kızlar 🤭 Aldırmayın bence böyle şeylere
Bsrbnzr FtmSyf kuzenimin çocuğu emiyor ama tam anlamiyla çekmiyordu. Bu şekilde arkadaşımında çocuğu annenin bir göğsünü tam anlamiyla çekmiyordu. Göğüslerde süt birikmesinden iltihap yapip birinin gogsu delindi biri kucuk bir ameliyat geçirdi. Göğüs pompasi kullanıp göğüsteki sütü akitmalarini bu durumların o zaman yasanmayacagini söyledi doktorlari