Nurr24 Kızlar 14 .haftada doktor %70 kız gibi demişti bugun tekrar gittim 15 teyim şuan yüzde yüz kız dedi afedersiniz arası boş dudaklarını gördüm dedi inşallah değişmez burda değişenleri gördüğümden korkuyorum doktor gördüm net dedi de inşallah ☺️☺️
Anchores Nurr24 ya size nasıl doktorlar denk geliyor kaç tane doktora gittiysem daha erken erken diyip duruyorlar manyaklarmı bunlar anlamıyorum 15 de gittim erken diyor şuan 16 dayım millet 12 de cinsiyet öğreniyor. En azından tahmin edin diyorum yok yok erken diyor gerizekalı doktor ya
threestar Nurr24 bende de 12. haftada öyle görmüştü değişmedi arada bi emin olamadı o yüzden bayağı bekledik ama değişme olmadı
Almilaaa Benimde 14. Haftada direkt kız bebek demişti bende çok istiyordum değişmez değil mi diye sorup durmuştum 😂😀
Fatma2277 Anchores bana 12. Haftada erkek dedi. Bugün 14. Haftaydi yine erkek dedi. Sizinki emin olmak için geç söylüyor sanırım ya da tecrübesiz bir doktor
Yeni474747 Anchores bacak arasını göremiyorsa tahmin işi çok doğru bişe değil ama bende 16 Dayım pozisyon uygun diye göremedik bugün
SMin Anchores bizde 12de öğrendik. Doktorda iki kere bakmıştı hatta git çikolata falan ye demişti tekrar bakmak için 12.haftada
senakhrmn Nurr24 Ayy bende 15+4 teyim. Yarın randevum var ve en son 11.haftada gitmiştim cinsiyet söz konusu olmamıştı zaten. O zaman yarına bende öğrenebilr miyim çok heyecanlandım 🙈☺️
Sinem8805 senakhrmn devlette tahmın bulunmuyorlar geç söylüyorlar özelse en aazndan bır tahmın kesın derler banada 12 haftada erkek dedı ama hazrlık yapma dedı bakalım suan 15 haftadayım cumartesı gtcem kesınlesır dıye dusunuyrm
Almilaaa Anchores benim doktorum 14te direkt kız bebek dedi ben istanbulda yaşıyorum Ankaraya akrabamın yanına geldim 16.haftada orda bi doktora gittim o da direkt kız bebek dedi muhtemelen doktorunuz bacak arasını göremediği için söylemiyordur bebeğin duruşuna bağlıymış