Dmlsnmzz Emir az once bornova lc wakikiye baktim ama bulamadim bahsettiginiz yer hangi tarafta acaba ya tekrar eve ciktim
Arya92 Bence uzun elbise al.tayt artık beni çok darliyor.33+4 olduk.ama mecbur işe gelirken tayt tunik giyiyorum.zatenntayt olduğu için üstüne mutlaka hep uzun giydim içte gösterse napayım artık.ama havalar ısınmaya başladığından beri taytı yırtıp atasim var
HappyMotherbaby Dmlsnmzz tatlım kesinlikle ama kesinlikle tavsiyem sana çok rahat ,iç göstermeyen özelliğiyle babyjem hamile taytı öneriyorum ben 7 aydır kullanıyorum çok memnunum 👌🏻
Dmlsnmzz HappyMotherbaby 86 kıloyum 36. haftamdayım sen kac beden kullanıosun taytı ona gore sıparıs verıyım bende
Aybukealtintas Dmlsnmzz trendyol a bakabilrsin orda farklı markaların hamile giyim secenekleri oluyor
Deryademirel Dmlsnmzz hamileliğimin başı kışa geldiği için ilk kadife taytlardan almıştım lcw dan sonra yaz gelince malum giyilecek gibi olmadığı için DAĞ mağazası var bulunduğum şehirde orda ince hamile taytı aldım 20 tl ye çok rahat. İnce ama ister istemez kilo alınca teni belli ediyor. Yani popo kısmını ☺ Onuda popoyu geçen tshirtlerle kapatabilirsiniz ☺
Dmlsnmzz Bilge35 canım batı anadoluya gıdıyorum berrın hanıma memnunumda sımdıye kadar bır sıkıntı yasamadım ilk hamıle oldugumu ogrenmek ıcın kan testımıde o hastanede vermıstım devam ettım artık ☺sen hangı hastaneye gıdıyosunn
Bilge35 Dmlsnmzz central a yani biliyorum canım bayraklıda orası. Ben ege şehire gittim canım ilk bi kaç kontrole daha sonra geçen pazartesi egeye gittim. Benim ablamın doğumu çok kötü geçti kanaması oldu o yüzden ben kapsamlı bi yere gitmek istedim canım. Her türlü olanak var egede. Ama ilerisi ne olur bilemem tabi. Kaç haftalık ? Ben bugun 9 olduk
Denizim Dmlsnmzz H&M den al canim mavibahcede magazasi var birde point bornovada,internettende siparis verebilirsin,ben pantalonunuda almistim ama yaz icin en ideali kumas tril tril pantalonlar,h&m kolleksiyonu baya genis
Tugbanne Pentiden aldim kesinlikle tavsiye ederim hamileliğimin başlarından beri giyiyorum çok memnunum çok rahat 🤗