Eceunverkanra cagla24 Hadi hayirlisi kuzum artik surec basladi hayirlisiyla Rabbim sag salim hayirli guzel bir dogumla kucagina almayi nasip etsin 🤲🏻 biz burdayiz simdi sana destek tam destek. 3cm acilma guzel bakarsin bir anda cok hizli ilerler 😍
cagla24 Eceunverkanra eşim sancılar artmadan çıkıp yürüyelim dedi biraz yürüyüş yaptım geldim zorla yemeğimi yedim uzanıyorum şimdi sonra sıcak suyla duş alıcam kasılma süresi git gide azalıyor kalbim ağzımda atıyor resmen ecoş 🥺
Eceunverkanra cagla24 Birbirlerini beklediler belki de 😂😂 Sen 17sinde dogurursun ben de 18iymis hahahah ne gulerim 😂 Hadi hayirlisi dun meydan okumam senin icin ise yaradi hahahahah
cagla24 Eceunverkanra 15-20 dakika arası şu an nasıl tarif edeyim ki belden başlıyor karına yayılıyor adet sancısı gibi karnım da sertleşiyor o an giderek şiddeti de artıyor mesela doktora gitmeden önce şiddeti daha hafifti şimdi de dayanılmayacak kadar değil ama surat ekşitiyor o an böyle
Eceunverkanra esrams her doktor farkli gercenten biri oyle diyor biri boyle diyor, dedikleri her seyi deneyim basimiza bir is gelmese bari 😂😂
Eceunverkanra esrams Hamilelik boyunva yapamadigim hareketler bitki caylari merdiven inip cikmalar pilates topu ziplamalari sicak duslar 😂😂😂😂 Valla aglancak halimize guluoz bacim napak 😂😂
esrams Eceunverkanra 😀😂He valla allah kolaylık versin bacım napak ileri ki hallerimizi anlatıyorsun tecrübe oluyor bize de
Selcanecrinn cagla24 canım ben ilk dogumumda senin gibi sancı çekerken kayınvalidemin demesiyle peceteye zeytinyagi döküp altıma koymuştum ve açılmayı acayip hizlandirmisti dene istersen hastaneye evin yakın mi
Selcanecrinn cagla24 valla 4 sene oldu hareketleri tam hatırlamıyorum canım ama yagin çok faydasını gördüm doğumum çok güzel olmuştu şimdi de sancı bekliyorum başlasa hemen koyacağım yağ
cagla24 Gizemito evet geliyooor 🙊 15-20 dakika arası kasılmalarım var doktoruma da gözüktüm doğum başlamış dedi sancılarımı evde karşılıyorum
cagla24 Selcanecrinn ben çok hissedemiyorum hareketlerini zaten kasılma sırasında karnım taş gibi oluyor normal zamandaki gibi hareketli değil ama yine hareketini hissediyorum ara ara
Selcanecrinn cagla24 bebiste streslidir canım şuan inşallah senden haber bekliyorum bende heyecanlandım inşallah bizimde başlar sancilarimiz
cagla24 Selcanecrinn inşallah canım 🤲🏻 valla zormuş yani adet ağrısından falan şiddetli şu an hareketsiz kalamıyorum hareket etmek iyi geliyor belden aşağımı sıcak suyla yıkıyorum duşa girip biraz daha şiddetlenince gidicem artık