ikizminikler husmus4343 elicco__ diye bi sayfadan kargo dahil 130 tl ye yaptırdım çokta memnun kaldım istediğin rengi seçiyorsun yapıyor dediği vakittede yolluyor sayfaya bakarsan Beren&Bilge yazılı olan benimki
inthequeue husmus4343 betul.atolye 75 TLye dün sipariş verdim. Instagramı bir aydır alt üst ettim bundan ucuzu yok 😂
Korkmaz1804 husmus4343 makrome hayali diye bi sayfa var instagramda istersen ona bi sor güzel yapıyor fiyat bilmiyorum
inthequeue ikizminikler Kesinlikle yoksa 150den aşağı yok. Anahtarlık felan da yapıyor dağıtmak isteyen varsa onlara da bakabilir
FtmSyf husmus4343 kesinlikle kendin yapabilirsin bende YouTube videoları izleyerek kendim yaptım canım o kadar basit ki 🤗 hatta kalan iplerden makrome terlik toka küpe bile yaptım hepside çok güzel oldular 🥰
FtmSyf husmus4343 aaaa hicbisey kalmamış 😍 ay hayırlısıyla sağlıkla dogsun canım inşallah. 🍀 Sipariş versende gelmesi zor bu kadar kısa zamanda hazır bulman lazım ancak
husmus4343 FtmSyf evet cnm pazartesiye yetiştiririm yardımcı olmak istiyorum dedi Betul.atolye sayfası çok geç kaldım ya gelmezse de sonra kapısına asarım artık