Reyhancolakoglu Haticekbra inşallah ya tabi bende ederim rabbim sanada kolaylık bersin tüm yolları bebeklerimize hayırla açsın yardım etsin 😔
Dilekk16 Reyhancolakoglu benim bugun 38+5 3700 dedi cok hızlı kilo alıyo dedi malesef sizinkide sanırım 4ü geccek size dedimi 4ü gecerse normal olmaz diye
Reyhancolakoglu Sena1512 ilerlemeyip dönerse zorunlu sezryan olarak geçer bence allh yardımcın olsun inillh o zamana kendi ağrın gelir
Guluc Reyhancolakoglu aslında korku değilde beklemek yordu beni uyuyamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum :(
Reyhancolakoglu Guluc yarın ya suni ya sezryan deyince olmayan korkum başladı ama insan gerçekten son haftalarda yoruluyormuş meğer
58Vildan Rumysa canım 5 Eylül’de geçmiş konuşmalarda yazmışım oğlumu uyutuyorum detaylı yazamıyorum şuan
Guluc Reyhancolakoglu evet canım sıkma canını korkma bir şekilde gelicekler dünyaya 🤠 hayırlısı ne ise o olsun 🙏🏻
Reyhancolakoglu Guluc çok teşekkür ederim canım hepinizede sizede insan rahatlıyor konuştukca evet doğru aslında bi şekilde atlatıcaz en doğrusu sağlıklı ve hayırlısını dilemek rabbim dayanmak nasip etsin hepimize 💕
58Vildan Reyhancolakoglu direk oturmayacaksın pijamanın üzerinden öyle otur üzerine rahim kaslarına iyi geliyor az dikiş ve daha kolay dogumu saglıyor
Gllpkr Reyhancolakoglu bende suni sancıyla doğum yaptım rabbim yardımcın olsun sağ salim kavuş yavruna inşallah sonundaki mutluluğu düşünerek uyu 😊
Selinodemis01 Sena1512 yinede beklerim dedi doktorun ama 2 gün sanci çekersin ve ona rağmen kanala girmeyebilir dedi e zaten esimide askere yollayacaktim hic riske atmadim ameliyati kabul ettim