gulapikk Kızlar mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz? Hamileliğimin ilk haftalarındayım ama dayanılıcak gibi değil,su içtiğimde bile bulanıyor. Çıkartamıyorum da midem sürekli dönüyor. Var mı ilaç dışında bir çözümünüz acaba?
tugbaayilmazz gulapikk aynı dertten bende muzdaribim. Ama ben ne yesem çıkarıyorum. Normalde böyle değildim 7.haftadan sonra başladı. Salatalık bazen iyi geliyor
Ayseguldt gulapikk valla benim 6-7. Haftada bi başladı 19. Haftaya kadar sürdü sürekli bulantı sürekli kusamıyodum bide sonralarda kusmaya başladım rahatlıyodm internette zencefil iyi geliyo yazıyodu denedim keske baslarda deneseydim okadar rahatlattı zencefil bulantılarm sadece pis kokularda oluyodu koku hassasiyeti hala var ama geçer insallah
drn05 gulapikk 😔 5 ’te başladık 8+3 olduk hala devam hemde hiç ara vermeden. Kusma yok. Öğürtü ve bulantı hiç geçmiyor. Aç kalıyoruz, aç kaldıkça dahada bulantı yapıyor. İlaç kullanmak istemiyorum bakalım nereye kadar 😔 bulanmaya başladığı anda çubuk kraker atıştırın. Mideniz çok boş kalmazsa daha iyi olur.
Orange-sMom Ben yanımda sürekli tuzlu kraker bulunduruyordum, ekmek arası zeytin yiyordum onlar bastırıyordu. Karbonatlı su da bulantı ve yanmayı azaltıyor deneyebilirsiniz ama karbonatını az koyun ki tuhaf olmasın tadı. Yarım çay kaşığı filan yeter
gulapikk tugbaayilmazz ben çıkartamıyorum da sanki çıkartsam rahatlayacakmışım gibi. 7/24 bulanıyor midem hiç durmaksızın
tugbaayilmazz gulapikk benimde öyle yapıp yiyemiyorum da kokuyu herşey burnuma 3 aydan sonra geçer diyorlar ama inşallah bakalım 10 haftalık olduk bekliyorum.
Tevhide18 Ben 12+2 oldum…hala devam ediyir ilac almazsam cok kotu oluyorum Insallahh hepimizinki hemenn gecerr
gulbay90 Bende 11. haftama girdim hala aynı şikayetler son haftalar artık son bulacak bunlar diye Ümit ediyorum. İştahsızlık gitti artık Çok Acıkıyorum ama yediğim Zehir oluyo midem altüst 🤢
Smradurur İlk hamileligimde kraker ve beyaz leblebi yemekten fenalık geçirmiştim ama mecbur tek iyi gelen onlardı 😱 şimdi yine aynı moddayim aynı yöntemlere başvurmaya başladım
Ayseguldt Smradurur bana hiç yaramıyodu tuzlu şeyler sürekli bulantı sürekli kusma aşırı zayıfladım eğer aynıysan zencefil dene fayda görürsün insallah
Ayseguldt Tevhide18 ince iki dilim taze zencefil üstüne sıcak su katıyorum biraz bekletip ılık içiyom bazn acımsı oluyo ama rahatlatıyo
bdrnczn 6.haftada başladı 15.haftama girdim devam. Ne yesem bastırmıyor. Özellikle su içtikten sonra istifra ediyorum. İnşallah hepimize Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin