Merhaba, 19 aylık kızım var ikinci kez hamileyim adetimden iki gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı, adet günü kan testi verdim 200 çıktı iki gün sonra kan teri verdim 700 çıktı bir hafta sonra doktora gittim usg ile keseyi göremedi vajinal bakmadı kese Yok dış gebelik mi acaba tekrardan kan ver dedi biraz korkuttuğu için beni ilk çocuğumun doktoruna gittim. Direk ona gitmememin sebebi pahalı olduğu için ama dış gebelik diye korkunca parayı gözümüz görmedi, ilk hamileliğimdeki doktor vajinal baktı kese var 5 gün sonra gel tekrardan büyüyor mu kese ona bakalım dedi 5 gün sonra gittik usg ile yine kese gözükmedi 6+1 kesenin gözükmesi gerekiyordu tekrar vajinal baktı 4+0 gözüküyor kese büyümüş geç döllenmiş olabilir 1 ay sonra gel kalp atışını duyalım dedi ilerleyen dönemlerde adet tarihini değiştirecez ki usg ile uyumlu olsun dedi. Son adet tarihim 28 ağıstostu bu durumda son adet tarihim 11 Eylül gibi baz alıyor doktor geç döllrndiği için 4+5 haftalık hamileyim usg ye göre ama hiç bir belirti Yok başına böyle birşey gelen var mı ?