Bebiss123 Merhaba magnorm magnezyum kulanıyorum her kahvaltıdan sonra bir tane suya karıştırıp içiyorum siz nasıl içiyorsunuz
Orange-sMom Bebiss123 aynısını kullanıyorum eczacı istediğin gibi kullanabilirsin ama her gün aynı saatlerde almaya çalış demişti sadece ben de gece yatmadan içiyorum hep
Dilanilngi Bebiss123 sabah akşam tablet şeklinde kullanıyorum unutunca bi gün aksayınca ağrılarım başlıyor
Arifcan16 Bebiss123 ben aksamları yemekten sonra kullanıyorum suya atıp bitane cünkü uyku yapıyo gece rahat uyuyorum
Nilirem Bende gece yatmadan içiyordum rahat uykuya geçmemi saglıyor mag-one kullanıyordum toz suya karıştırıp şimdi bitti hiç bir yerde bulamadım dün magnorm aldım bugün içicem
Busraveminisi1 Bebiss123 merhaba canım bende magnorm suda eritilenden kullanıyorum saat 1 e ayarladım hep tok karna içiyorum biraz geç olsun diye kramp ve ağrılarım genelde akşam basıyor fayda etsin etkisi geçmesin diye
Evalong Ben bu saatlerde içiyorum gün ortasında yani.. diasporal kullanıyorum. Direkt susuz tutulan granulden.