Symatlsk Moralim bozuldu gibi yani veririm diyorum bir yandan 55 ile hamile kaldım aslında kilolu değildim
Nida_Y Symatlsk 21im doktorum ilk 24 haftaya kadar alma bebek her türlü büyür beslenir dedi spor ve temiz beslenme ile hiç kilo almadım. Moral bozmak istemem ama çok fazla 11 kilo asıl kilolar 30dan sonra başlıyor bi de :( spora başlayın bence
Chucky Symatlsk tüm hamileliğim boyunca 12 kg aldım ama kardeşim 22 almıştı veriliyor üzülmeyin bünyeyle alakalı biraz bebeğiniz ve siz sağlıklı olun gerisi hallolur 😊
Matilda Symatlsk ilk bebeğin mi canım. Ben ilk bebeğimde 35 kilo aldım ikinci de 20 şu anda 31 haftalık hamileyim daha 8 kilo aldım. Yine de dikkat et canım sağlıklı beslenmeye. Sonrası üzülen biz oluyoruz sarkık fazla kalınca 😓
Mehtapakgl Esoo0698 ben öyleydim 47 ile kaldım sanırım 48 de olabilir 2 kilo aldım sadece. Şuan 51 im
Zuhal14 Symatlsk hiç üzülme bende sen gibiyim 55 le hamile kaldım senin gibi hemen çok kilo aldım artık son aydayım sadece bebek kilo alıyor toplam 14 oldu son aylarda kendime değil sadece bebeğe alıyorum çok iyi beslenmeme rağmen ayrıca biz zayıf olduğumuz için hemen veririz
Damla_Kupcuk Ben 20 li haftalara girince kilo almaya başladım 63le hamile kaldım ilk aylar 59 a düştüm şuan 25. Haftadayım 68 kiloyum bi anda aldım bende ama şuan sabit almıyorum gibi
babyackgz Symatlsk 24 haftalığım 10 kilo aldım doktorum şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım 😬
turunculuanne Symatlsk ben de 55le hamile kaldım doğumuma birkaç gün var, 20 kilo aldım toplam😄 engel olmaya çalışmadım valla, doktorun dediklerini yaptım sağlık problemim de yoktu doğumdan sonra veririm inşallah
Drn-Brc Symatlsk bende aynı durumdaydım şimdi 32. Haftadayım toplam 15 kilo aldım doktorum uyardı dikkat ettim biraz kilo alımım son haftalarda baya yavaşladı aslında sadece göbeğim şişti çok kilo almış gibi de durmuyorum ama niye böyle oldu anlamadım
Arifcan16 Symatlsk Bence hiç üzülme ben 45 kiloyla hamıle kaldım şuanda 61 kiloyum dogumuma 1 ay var daha
Deletedmom54 Symatlsk Biraz fazla almışsın canım ama diyete girecek halin de yok bundan sonra dikkat edersin olur biter
Mislina1 Symatlsk canım fazla almıssın 29 hafta olucam 60 kıloyla hamıle kaldım 70 kıloyum bu bıle fazla gelıyor bana 10 kılo almısım doktorlar genelde ayda 1 kılo alınması gerektgnı soyluyor
MehZey Symatlsk 27+1 +5 kilo Siz fazla almışsınız gebelik şekeri filan çıkabilir yada doktor diyet verebilir