Same Merhaba hanımlar 40 haftayi doldurdum bugun ve hala sancim yok kızım gelmiyor bana bir tavsiye verin ne yapmak lazım
Kbrydgd Same bende 40+2 deyim akşam bi doktora gidiyim dıyorum 😁 bizim kızında geleceği yok . kemik basıklığım var bebek kilo aldıkça normal doğum ihtimalim azalıyo 🤰
Gulfemesatgokcen Şurda bekliyim bende dün doktora gittik. 1hafta daha bekleyelim dedi doktorumuz bakalım ne olcak 😔
Zynbgvn Benimde 39 haftam bitti sayılır yarın son. Güya kızlar erken gelir derlerdi. Beklemekte problem yok annem memleketten geldi kadın öylece dogurucam diye bekliyor uzaktan akrabalar arayıp kadını boşuna çağırdın ettin filan sinirlerim bozuluyor 😅
Gulfemesatgokcen Zynbgvn ya aslında bu kızlar erken gelir geç gelir konusuna ben inanırdım suan kendımde görünce yok yok dedim 😊 bende eşimi bırakıp istanbula anneme doğuma geldim bakalım daha ne kadar kalcam eşimde hazır olda duruyor ne olcak bilmiyorum ya gelsinler artık 😊 bebişlerimiz
Same Zynbgvn bnimde kizima erken dogucak dedi doktrlar simdide bekliycez diyo karnim okadar gerildiki artik hareket edemiyrm
Gulfemesatgokcen Kbrydgd valla bari siz gidin bakın inşallah siz doğurun bizimkilerde gelmiyor sizinki gelsin 😊🙏