Pinkyellow Kizlar merhaba 37.haftamdayim 2 haftadır progestan kullanıyorum bebeğim 35 de kanala girdiği için erken gelmesin diye vermişti doktor.ama progestan rahim ağzını kalinlastirdigi için bu fitili kullanirken sizce nişanım yada suyum gelir mi acaba hiç böle bı durum yaşayan var mı bana yardımcı olucak ?😣
Nidaayildiztepeee Pinkyellow bende bekliyim burda 35 haftaligim 1 haftadır kullanıyorum erken riskim var bunu bende merak ediyorum 🤷🤷
Zeynep_cagdas Kuzum nişan ya da su senin fitili koyarken ulaşabileceğin mesafede değil 🤭🙊 merak etme yani. Benim haftam erken ben de kullanıyorum, sürekli parmağımı soka soka açıklık olur mu diye düşünüyordum😂😂 ama mümkün değil oraya ulaşmamız💕
Pinkyellow Zeynep_cagdas ayy yok yanlış anlaşılmisimm kuzum demek istediğim şu hani progestan rahim ağzımızı kalınlaştıran bir hormon ya, kalinlasinca normal doğum zorlasiyormu acaba hani suyun yada nişanın gelmesi zorlasiyormu kalinlastigi icin 💕☺️
Pinkyellow Nidaayildiztepeee bende 35 de başladım kullanmaya şimdi 37 olduk cuma günü kontrol var acaba doktor bıraktırcakmi çok merak ediyorumm
Nidaayildiztepeee Pinkyellow bana doktorum 37ye kadar kullanacaksın dedi 37den sonra doğum olsa da riski yokmuş çünkü bence biraktirir