balperisi_71 beste1 içerisinde titanyumolstden dolayı bende bıraktım. Kansızlık vards kuru üzüm ye hundarca
ExpatMom beste1 Sabah kahvaltıdan iki saat önce ya da gece yatmadan aç karna - süt ve süt ürünleri ile çakışmayacak şekilde alınır. Beraberinde c vitamini de alırsanız emilimini arttırırsınız.
babysevgi beste1 gece yatmadan içebilirsiniz öncesi ve sonrasını kapsayan 2 saatte süt ve süt ürünü tüketmemeniz gerek
Hennademet Ben kahvaltıdan hemen 5 dakıka önce içiyorume rken içtim mi midem bulanıyor. Kahvaltıfa da muhakkak peynir tüketirim, bu sıkıntı olusturur mu ki? 🤨
Ebru_123 Hennademet en az yarım saat önce tüketmelisin. Eger rahatsız ediyorsa seni gece uyumadan önce iç yat üstüne
Ebru_123 beste1 en etkili sabah aç karna içtikten 1 saat 2 saat sonra yemek yenirse iyi olur. Süt ve çay emilimini azalttıgı için portakal suyu ile için diyorlar ama 2 saat sonra çayını sütünü içersen pek birşey olmaz içebilirsin yani. Eğer çok düşükse demir oranın gece uyumadan önce de alabilirsin. Agızında fazla bekletme hemen yut Migden bulanmasın
matizinsarkisi Ben de öncesinde sonrasında bir şey yeyip içmiş olmayayım diye gece yatmadan önce içiyorum, çünkü gün içinde ne zaman içsem canım süt ürünü bir şey istiyor illa ki. Ama gece de çölde kalmış gibi susayarak uyanıyorum hep. İki türlü de kötü 😒