ZeyniArs1 Merhaba anneler ve anne adayları Haftadayız ancak bir açılmam vs yok dün çatı muayenesi oldum bugun şuan hafif bir sancı var birde pembemsi bir akıntı geliyor. Böyle refl başlangıcı olur ya o şekilde.. Geçen haftada gelmişti nişan olabilir mi ki dedim ancak sancı vs hiçbişey olmadığı önemsemedim sizce önemsemelimiyim.
gul9686 ZeyniArs1 önemse tabiki canım burda okuyorum genelde catı muayenesinden sonra doğumu baslayanlar oluyormus. Kesinlikte doktorunla konus git muayene ol anlattıgın seyde nişan gibi geldi bana ama bi sor mutlaka
Dilara1503 ZeyniArs1 canım illa su gelecek sancı olacak diye bir şey yok bence bir doktora görün tabii ki önemsemen gerekiyor
ZeyniArs1 gul9686 Sancım hiç yok gbi bişey olunca normal mi acaba dedim ondan sizlere sorayım dedim. Teşekkür ederim
ZeyniArs1 Gulsen4224 doktor söylemişti gelirse korkma diye ancak dün değil de bugun gelmesi tedirgin etti 🙈
Gulsen4224 ZeyniArs1 normal canım korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz eğer ki nişan gelse o zaman da korkma bebeğin ben geliyorum anne diye sana müjde veriyor 🥰😇
Gulsen4224 ZeyniArs1 Rica ederim cnm 😍stres yapma kendi haline bırak bebek anlıyor bence gelecek elbet kafanda çok düşünme gelmiyor diye sağlıcakla hayırlısıyla gelir inşallah kuzucuk😇❣️