aeh Kızlar 5+1 haftalık hamileyim, keseyi cumartesi görmeye gideceğim. Ara ara kasıklarımda batma ve kasılma oluyor, bebek yerleştiği için normaldir dimi
Deryayurt aeh normal canım benımde oluyor ara ara sankı adet olacakmışım gibi sonra geciyor kanama olmadığı sürece korkma
Edadncl55 Benim 4 buçuk haftalık kesem görünmemişti 4 hastalıkken bende 6-7 haftaya kadar doktora gitmek istemedim boşa gitmiş olucam iyi mi yaptım bilmiyorum
Kuzucumm Edadncl55 iyi yapmissin canim bende 4 haftaliktan gittim kan verdim sadece 7+3 de gittim ve kalp atışlarını da bebegide gördüm cok şükür sabredebiliyosan 7 haftaya gitme
Merinosunannesii Edadncl55 7.haftada git canım kalp atışını da duyarsın ben gittim kese gördüm 100 lira verdim 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını dinlemeye oh Bi 100 lira daha😂😂
Edadncl55 Kuzucumm keseyi görseydik sabrederdim de onu haşa görmediler 6 da gitsem görürürüm ama bu sefer 7 de gitsem kalp atışına çağıracak
Deryayurt Edadncl55 valla bekle canım en iyisi keseyi görüyorsun bu sefer stres başlıyor kalp atısı için en iyisi hepsini bir görmek duymak
Kuzucumm Edadncl55 kac haftaliktan canim zaten stres yasama diye gitme dedim ben hic gitmedim keyfini cikardim sadece sanada tavsiye ederim
Edadncl55 Merinosunannesii hem öyle gidiyor hem de tahlil de ayrı para da istiyorlar 5 hastalıkken gitsem 3 hafta peş pese. Çağırır
Merinosunannesii Edadncl55 canım bak ben test için gittim gebelik testi 5 haftalıktı girdim doktora ilk 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi 7.haftada gittim birde 1 ay sonra gel dedi 2li tarama testi için yarın gidicem nasipse
Merinosunannesii Edadncl55 canım söyle oldu düşündüm sonradan hatırladım 4 haftalıkken öğrendim test için gittim doktora cıktım kese gözükmedi ultrason da haftaya gel dedi gözğkmediği için ayrı Bi ücrette verme dedi
Merinosunannesii Edadncl55 11-13.hafta arası yapılıyor bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor down sendromlumu değil mi diye hem ultrasonla bakılıyor hem kan veriliyor araştırdığım kadarıyla biliyorum