turunculuanne Msltms ay öyle mi ben de burda yazılanlardan sonra remington mu alsam diye araştırmaya başladım beğendiysen sevindim ☺️ Sanırım ben de cumartesi alacağım avmden. Eğer sen önce alırsan yaz bu posta mutlaka olur mu ☺️☺️
Msltms turunculuanne yazarım canım ☺️ Normal düzleştiriciler gerçekten çok yoruyor inşallah kolaylık açısından beklediğimiz gibi bir şey olur yine haber veririm sana 🤗
Seval22 turunculuanne ben regminton kullanıyorum maşasıda düzleştiriciside harika kesinlikle tavsiye ederim
Mlkko Ben de hep remington kullanıyorum fön maşa düzleştirici hepsinde tek markam bu. çok memnunum 👌🏼
Smeyyesayin turunculuanne benimde saç yapım bahsettiğiniz gibi. Remington düzleştirici kullanıyorum çok memnunum 👐🏻
turunculuanne Msltms hayırlı olsunnn🥰 ben de dün teknosadan babyliss marka aldım çok övdüler inşallah pişman olmam. Bu sabah denedim de hoşuma gitti. Seninki nasıl canım denedin mi??
Zeep Msltms hala memnun musunuz bende almak istiyorum güzel bir indirim yakaladım ama kararsızım koku bıraktıgını yorumlarda okudum
Msltms turunculuanne saol canım seninde hayırlı olsun ben geldiğinde bi tarafına denedim sadece beğendim bugün bi yapayım nasıl olacak☺️ İnşallah bende pişman olmam 😊
Msltms turunculuanne yani daha hacimli duruyor normal press gibi yapmıyor fön gibi☺️ Ayırarak mi yapıyosun saçlarını bide alttan düzleştiriyorsun dimi canım
yagizefeninannesi turunculuanne kuzum bende remington un maşası var 3 4 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım marka olarak çok seviyorum tekrar saç ürünü alacak olsam remington alırım
turunculuanne Msltms evet canım düzleştiricideki gibi dümdüz olmuyor, benim saçım duştan sonra saçma şekillere giren bi saç yoksa çok dalgalı vs değil 😄 ben genel anlamda saçı düzeltmek için kullandım. Toka kullanmadan tutam tutam alarak yaptım sabah fena olmadı
turunculuanne Msltms kuruyken yapıyorum canım. Duştan sonra daha zor oluyor bence saçı yatıştırmak. Genelde yatmadan önce duş alırım zaten, lazımsa sabah kullanıyorum düzleştirici