Havvamurat Sancılarınız başladı mi, bebekleriniz kaç kilo, normal doğumu bekleyenler kolaylaştırıcı neler yapıyorsunuz?
Hercai Havvamurat ben tam 38+0 sizinle aynı geçen hafta gitmiştim 3000 kilo idi. Yürüyüş yapıyorum biraz pilates Siz neler yapıyorsunuz bebeğinizin boy kilosu nedir
Aysesen80 Havvamurat 39+0 dan selamm henüz açılmam yok bebek çatı muayenesinde ebenin eline gelmiş kanala gelmiş yani ama henüz hiç açılmam yok🙈 bebek de en son 3700 dedi ama
Aysesen80 Havvamurat boyu da sormayı unuttum ama boy kısmında ultrason da yanı 75 yazıyor o da 52 cm denk geliyor benim hesabıma göre
Havvamurat Hercai ben covidden dolayı malesef yürüyüşe çıkamıyorum evde hareketli olmaya çalışıyorum ama bugün bahçemize gidip ceviz toplamaya karar verdim böylece sürekli çömelmiş olacağım. Doktorum çömelme hareketi önerdi. Bebeğim dünkü kontrolde 3700 gram çıktı kilosundan dolayı artık gelsin çok hareketli geçirin bu haftayı dedi. Bir de cinsellik önerdi. İlk bebeğim 39+2 de 3820 gram epidural normal doğum ile doğmuştu kolay olmuştu doğumum ama onda çok fazla yürümüştüm.
Hazalperi Havvamurat Hercai bende tam 38+0 üm geçen çarşamba 2500 gramdı bebeğim cuma tekrar gideceğiz doğuma ilişkin belirtim yok hiç doğuracak gibi hissetmiyorum sadece bazen hafif adet sancısı gibi birşey oluyor geçiyor 🤷♀️
Mlkmhrrm Minik adamım 38+5 oldu sizden birazcık öndeyiz hiç bir gelme hareketi yok geçen cumartesi 3300 demişti doktorumuz kilosunu günde 7 tane hurma yiyorum çok fazla yürüyüş yapamıyorum ev içinde mümkün olduğu kadar yürümeye çalışıyorum evimiz dubleks bol bol merdiven inip çıkıyorum başka neler yapılır tavsiyesi olan arkadaşlar varsa merakla bekliyorum ☺️
Havvamurat Mlkmhrrm ben de hurma yiyorum merdiven çıkıyorum yürüyüş yapamıyorum covidden dolayı dışarı çıkmıyorum. Bence cinsellik çok faydalı olur. Ben ilk çocuğumu cinsellikten 2 gün sonra doğurdum hastaneye gittiğimde 10cm di açıklık doktor epidurala gerek yok dedi ama ben ısrarla epidural aldım. Kolay olmuştu doğumum.
Hercai Havvamurat Maşallah çok güzel inşallah bu doğumunuzda kolay bir şekilde olur sağlıkla kavuşursunuz 🤗 ben gün içinde hareketli olmaya çalışıyorum inşallah kolay olur benimde Ya epitural hakkında beni korkuttular kalıcı hasar olur ağrı olur sonradan diye sizin nasıl oldu
Mlkmhrrm Havvamurat ne kadar güzel etkisi olmuş normal doğum için çok faydalı olduğu söyleniyor cumartesi tekrar kontrolümüz var değişiklik olmazsa doktoruma önerip önermediğini sorayım bakalım ne diyecek inşallah sağ salim hepimiz kavuşuruz sağlıkla gelirler
Havvamurat Hercai canm hiçbir sıkıntı yaşamadım ben epiduraldan sonra m bence bünye ile alakali bi durum
Nrgl_cntrk Havvamurat 38+2 günde en az 3 kez 3 kat merdiven inip çıkıyorum çömelme hareketi yapıyorum squat yapıyorum bazen alaturka tuvalet kullanıyorum ama tık yok 🤷🏻♀️ Ara ara ağrılarım oluyor ufak tefek o kadar
TugceTok06 Havvamurat cuma ve cumartesi gecesi sancıdan uyuyamadım ama simdi iyiyim 38+3 olduk cuma günü 3200 dü kilomuz vee dogum icinde hurma yiyiyorum, yürüyüş yapıyorum ayrıca bide squat yapıyorum.