ipkklmn Melissarden burun spreyleri kullanmayın doktor vermediyse. Serum fizyolojik çekin, tuzlu su yapın çekin burnunuza. Coldmix diye bi damla vermişti doktorum bana, yattığım yastığa otururken koltuğa falan damlatıyordum iyi açıyordu.
[silindi] Melissarden ben özellikle geceleri çok yaşıyorum. Alerji hapı kullanıyorum. O biraz yardımcı oluyor ama. Bi ara spreyde acamıyordu burna sürekli su çekip afedersin sümkürmek iyi geliyor ama isterseniz bi KBB ye gidin burun etleriniz şişmiş olabilir nefes almanızı o zorlaştırabilir bunun için başka doğal bi sprey verir belki çünkü bazı spreylerde burun etlerinin şişmesine sebeb oluyo bence ihmal etmeyin.
Oykuaygun Melissarden ben 🤦🏻♀️ sürekli tıkalı özellikle geceleri daha çok rahatsız ediyor sıkıldım valla bu durumdan hiç bişey kullanmıyorum. Spreyin çok kullanılmaması lazım diye duymuştum
SnFk Melissarden hamilelikte hormonlar sebebiyle burun tıkanıklığı hatta burun kanaması çok normal. Ama burun spreyi hamilelikte zararlı. Çok zor durumda bırakıyosa arkadaşında dediği gibi serum kullanabilirsin ya da tuzlu su çekebilirsin burnuna. Bende ekstra sinüzit olduğu için adıyaman nane yağı sürüyorum burnuma.