bus91 Günaydın tatlı anneler ben henüz hiç birşeyin farkında değilim hatta arada unutuyorum hamile olduğumu sizde durumlar nasıl
Melike9216 bus91 bende 8+5 deyim sadece arada bulantı kasık batması ve uyku oluyor zaten bunlar dışında fiziksel olarak bi değişim olmaz🙂
Gigy bus91 benim de öyle çok şükür 🤭sadece kayıplarımdan ve rahim yapımdan dolayı her hafta Dr gidiyoruz ,inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🙏👪🎈🎈
aysegull23 bus91 Çok şükür bende de bir belirti yok bulantı vs. ama hep bir halsizlik ve iştahsızlık var 😑 Sadece meyveyle beslenmek istiyorum canım hiç yemek istemiyor …
mrv_b Bende 8+4 üm. Valla bazen bende unutuyorum ama mide bulantısı ve kasık batmalarıyla hatırlatıyor kendini😂
bus91 mrv_b bende bulantıda yok cok şükür sadece uzandığım anda uyuyorum yanı ortam kalabalık olsa bıle uykum geldiği zaman gözum bısy görmuyo hemem yatmak istiyorum
Babymm bus91 sancı gibi ama sorun yok ikinci hamileliğim canım elhamdulillah hersey yolunda 12 haftaki doldurmak için sabırsızlanıyorum sadece 😍
Fulyaa29 Bende 9+6dayım bnmde Allaha şükür hiç bulantım olmadı bi kaybm oldgu icin hep kollamaya calşym o yüzdn hic unutmym hamileliği ama calştğm icin cok halsz oluyom hep bi yorgunluk var