Aysn6767 Merve002 tabikide yok bu sadece sizden istenen birsey değilki tüm gebelerde bu tarama yapılır. Aksine yararı var çünkü detaylıda bebeğinizin her şeyine bakılacak bu sayede doğduğunda müdale edilmesi gereken şeyler varsa önceden öğrenmiş olacaksınız.
cico-20 Merve002 aksine yararı vr bence. Bebegın gelısımı organlrın durumuna bakılıyor.herhangı bı sakıncalı durum vrsa gereklı onlemlr alınıyor. Zatı zararlı bsy olsa doktorunz onermezdı herhlde
Merve002 Çok teşekkür ederim bilgileriniz için ilk gebelik olduğu için tedirgindim ,en azından için biraz rahatladı herkes ultrason zararlı falan diyor bende ıstiyorum barı cinsiyeti net bir şekilde öğrenirim 😘😊😊
haziranin25i Merve002 tabikide yok kuzum normal ultrasona giriyor gibi giriyorsunuz bebeğinizin tüm hatlarına gelişimine organlarına bakıyorlar 🤗
Merve002 haziranin25i yaaa o zaman bir sıkıntı olmaz inşallah yarın gitcem çok korkuyorum bide bu tetanoz aşısından😥😥😣😣😣😑😑😑😑
haziranin25i Merve002 ikisinden de korkma 🤗 tetanoz ilk dozu çok fazla yan etki yapmadı bende. Hangi koldan vurulacaksan o kolunu kullanmamaya çalış. Beni öyle uyardılar çok şükür ağrım sızım olmadı 💜👣
Merve002 haziranin25i çoğu yaptı çok abartıyorlar di kaldıramıyoruz hareket edemiyoruz diye yalan mı yani🙄🤩♥️Mesela yengem diyordu 1 hafta oynatamiyordum
Tubasahra Merve002 Aksine yararı var bu haftalarda bebeğe kırmızı ve mavi renklerled bebeğin tüm organları inceleniyor eğer bebekte bı rahatsızik varsa doğumda ona göre hemen tedavisine başlanıyor.Bende 21 +1 yarın sabahtan gidicem umarım güzel sonuçlar alırız 😍😍
Merve002 Tubasahra ayyy inşallah inşallah hayırlısıyla yarabbim bunu da hayırlısıyla atlatsaydık da başka bisey istemiyorum
Tubasahra Merve002 İnşallah inşallah .😍😍Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin .Cinsiyeti belli mi ?