Geçen perşembe kontrole gitmiştm 37+4 düm dr çatı muayenesi yaptı 2 cm açıklığım olduğu söyledi normal doğuma çok uygunsun dedi sonra bi kac gün belime sancılar vurdu veee pazartesi sabahı birden bişey boşandı suyum gelmiş ayağa kalkınca daha çok gelmeye başladı hemen hastaneye gittik yatışım yapıldı açıklığım 3 cm di sancılarım azdı ara ara geliyodu ebe suni takalım dedi istemedim çünkü daha 1 saat olmuştu hastaneye geleli kendi sancım vardı yürümeye başladım sancılar artık dayanılmazdı açıklığım 5 ken 6 ya çıktı bi anda deli gibi bağırıyodum biraz daha beklettiler lavman falan yaptılar ben artık beni ameliyata alın diye bağırıyodum dr geldi açıklığım 8 9 su galiba odaya aldılar ve artık doğum başladı sancı geldiğinde güçlü bi şekilde ıkındm lavman olmama rağmen büyük tuvaletimi yaptım ıkınırken sonra 5 6 ıkınmaya bebek geldi dünyanın en güzel hissiydi toplamda 4 saatte falan doğum gerçekleşti ama çok yıpranmştm içerden 8 9 dikişim oldu dıştan 3 dikiş dikiş kısmı baya acılı geçti sonrasında da biraz acılı oluyo ama katlanıyorsun Allah bütün hamilelelere kolay doğum yapmayı nasip etsin inşallah 🥰 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ve bu arada 35. Haftamda covid oldum bebeğimde bi sorun yok çok şükür