Haticeberenim 39+4 doguramiyorummmmm.. fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak yoruldum artık… Gelsin artık miniğim…
CansuAbinik Haticeberenim ayneen. 40+2 olduk. Doktorum dün eliyle alttan müdehale yaptı. 48 saat içinde doğum gerçekleşecek dedi. Dün sancılar vardı dedim doğacak. Ama ne gece ne de şimdi sancı yok.. Gelmiyooor…😭😭
150403 Haticeberenim aynı durumdayız 39+4 ama sanırım oğlumun keyfi çok yerinde sağlıkla doğmasınıstiyorm biran önce 🙏🤗
Haticeberenim CansuAbinik benim de aynı bakalım yarın tekrar kontrol var..bebek kanalda bel ağrısı ishal ağrısı var ama gelmek isteyen yok 😊
CansuAbinik Haticeberenim ayneen benimde. İshal var ve kanalda kafası kaç haftadır ama gelmiyor🥺 Yarına kadar gelmezse doktor yarın suni sancı başlatalım dedi.. ah onu da hiç mi hiç istemiyorumm.. 🥺
Hashasim2020 Glsmuyrr genelde ishal için doğum belirtisi olabilir diyorlar bağırsaklar temizleniyor diye ben 39um 2 haftadır haftada 3-4 kez ishal oluyorum ama gelen giden yok 🤣
Hashasim2020 Glsmuyrr ben de 3 haftadır oluyorum korkmayın tık yok zaten ishal olup doğum yapanı görmedim sadece belirti olabilir diye laf dönüyor ortalıkta 😹
Ravzanurmom 39+5deyim ama ne ağrı ne sancı var cuma günü 40.haftamda hastaneye gidicez bakalım ne olucak
Busra643 Bende 39+4 üm 3 gündür belim ağrıyor yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek bu hafta çok yorgun geçiyor