Minikmucizemm19 Yarın doğuma gireceğim kısmetse. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize🙏😊
damlaaax18 Minikmucizemm19 allah yardımcın olsun kuzum bende 39+6 yım bugün hastaneye gidicem belki doğururum bana dua et bende sana edicem canımm sağlıkla kucağına al 😍
150403 06minigimym ben devlete gidicem de cuma günü 39+6 oluyor kendim de hemşireyim doğurmak istiyorum yatış talep etmek istiyorum bakslım ne Diyecek doktorlsr
Minikmucizemm19 Evet devlette öyleymiş ben cok fazla panik olduğum icin kendi istegimle sezeryan tercih ettim tam 38.haftamda sezeryan olmuş olacağım inşallah
Minikmucizemm19 Seninki bugün yarın gelir canım günün dolmuş biraz sabır 😊Allah yardımcın olsun kolay doğumun olsun inşallah
CansuAbinik Minikmucizemm19 Amin inşallah ama artık kafayı yiyeceğim 🥺 İçerde çok rahat herhalde gelesi yok.. 😢😢
Minikmucizemm19 CansuAbinik sabirsizlikla beklendiği icin gelmiyorlar sanirim cinsiyet ne kızmı erkekmi😊
Minikmucizemm19 06minigimym muhtemelen alır canım çünkü gunu dolmus artık sen konus bakalim doktorunla
150403 06minigimym cumaya kadar doğmazsa oğlum muayeneye gidicem talep ederim bir söylerim yani olursa iyi olur